SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2023 13:17

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN BAYRAK ASMA ÇAĞRISI

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN BAYRAK ASMA ÇAĞRISI

SEYDİKEMER’İ BAYRAKLARLA DONATIYORUZ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Hizmet Binasına Türk bayrağı asarak ev ve iş yerlerinin bayraklarla donatılması için çağrı yaptı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz için tüm Seydikemerlilere ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaları çağrısı yaptı.

Başkan Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen ile birlikte Belediye Hizmet Binası girişine dev Türk Bayrağını astı.

Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara, acil şifalar, ailelerine ve milletimize baş sağlığı dileyen Başkan Akdenizli; “Millet olarak kenetlenmemiz gereken günlerden geçiyoruz. Tüm Türkiye’nin kalbine şehitlerimizin acısı kor gibi düştü. Bayrağımızın özgürce dalgalanması için gözlerini bile kırpmadan şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Seydikemerliler olarak, bizlerin huzuru ve güvenliği için mücadele eden askerlerimize moral vermek için evlerimizi ve iş yerlerimizi Ay Yıldızlı bayrağımızla donatalım. Türk Millete olarak geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da kahraman Türk Ordumuzun yanında olduğunu tüm dünyaya haykıralım.

Şehitlerimizin acısıyla yüreklerimizin yandığı şu günlerde “Sen” “Ben” demeden kenetlenmek, acımızı paylaşmak için tüm hemşehrilerimi, evlerini ve iş yerlerini bayraklarla donatmaya çağırıyorum. Bu zor günleri birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin