MİLAS
Giriş Tarihi : 18-04-2024 09:02

Milas Belediyesi, 23 Nisan’da Çocukları Havuzla Buluşturacak

Milas Belediyesi, 23 Nisan’da Çocukları Havuzla Buluşturacak


23 Nisan’da farklı aktiviteleri çocuklarla buluşturacak olan Milas Belediyesi, Atatürk Spor Kompleksi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği düzenleyecek. Milas Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenecek olan "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği" çocuklara keyifli anlar yaşatacak.
Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ücretsiz olan yüzme şenliği, 23 Nisan Salı günü saat 14.00 - 17.00 arasında gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak isteyen çocuklar, 17-22 Nisan tarihleri arasında başvuru yapabilecekler. Katılım şartları arasında ise 6-14 yaş aralığındaki çocuklar için "yüzme bilme" koşulu bulunuyor. Etkinliğe katılacak çocuklar yanlarında mayo, terlik, havlu ve bone getirecekler.
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "23 Nisan, çocuklarımız için çok özel bir gün. Bu anlamlı günü onlar için unutulmaz kılmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Tüm çocuklarımızı yüzme şenliğimize bekliyoruz." dedi.

AdminAdmin