MİLAS
Giriş Tarihi : 08-02-2024 15:07

Yenilgisiz Lider İzmir Deplasmanında

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 17. hafta maçında deplasmanda sahaya çıkacak.

Yenilgisiz Lider İzmir Deplasmanında

A grubunda yenilgisiz olarak yoluna devam eden ve rakiplerine karşı büyük bir üstünlük kuran temsilcimiz bu hafta İzmir temsilcisi Altekma karşısında galibiyet için mücadele edecek.

Topladığı 41 puanla en yakın rakibinin 8 puan önünde lig lideri konumunda bulunan takımımız ligin ilk devresinde kendi sahasında 3-0’lık skorla mağlup ettiği rakibini rövanş müsabakasında da mağlup ederek, kayıpsız olarak yoluna devam etme hedefinde.

Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde hafta içi gerçekleştirdiği fitness ve taktik antrenmanlarla maça hazırlanan Milas Belediyespor iyi oyun neticesinde galibiyet alarak ilçemize dönmeyi amaçlıyor.

Altekma ile Milas Belediyespor arasında oynanacak olan müsabaka 11 Şubat 2024 Pazar günü İzmir Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi’nde saat 15:00’te başlayacak.  Müsabaka TVF Voleybol TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Sahadan galibiyetle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum…

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat;  Takımımız sezon başından itibaren başarılı bir grafik çizerek, yenilgisiz olarak yoluna devam ediyor. İzmir deplasmanından da takımımızın sahadan galibiyetle ayrılacağına yürekten inanıyorum. Lig etabını zirvede tamlayarak Efeler Ligi’ne yükselmek için oynanacak olan play-off maçlarına lig lideri ünvanıyla katılmayı hedefliyoruz. Hafta sonu oynanacak olan müsabakada tüm takım ve teknik heyete başarılar diliyorum” dedi.

 

AdminAdmin