MİLAS
Giriş Tarihi : 26-04-2023 15:48

Memleket Partisi Adayı Dinçberk Milas’ı Ziyaret Etti

Memleket Partisi Muğla Milletvekili adayı Süleyman Dinçberk, Milas ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerine ilçe başkanı Durmuş Kırıktaş ve partililer Dinçberk’e eşlik etti.

Memleket Partisi Adayı Dinçberk Milas’ı Ziyaret Etti

Milas ziyaretlerine ilk olarak TARİŞ 152 No'lu Milas Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Halit Şenli'yi ziyaret etti. Daha sonra TARİŞ 153 No'lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağları Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül'ü ziyaret etti. Bu ziyaretlerde Süleyman Dinçberk tarımın sorunları ve çözümlerine dair projelerini anlatarak destek istedi.

Ardından, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin'i ziyaret etti. Bu ziyarette, süt ürünlerinin sorunları ve endüstrisi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal'ı, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin'i ve Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı'yı da ziyaret eden Dinçberk, esnafın sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı. .

Ayrıca, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda SS Milas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Devrim'i de ziyaret eden Dinçberk, esnaf ve sanatkarların yaşadığı zorlukları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Dinçberk, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Başkanı Reşit Özer ve yönetimini ziyaret etti. Bu ziyarette, ilçenin tanıtımı, ekonomik ihtiyaçları ve iş hizmetleri hakkında projelerine değinerek desteklerini istedi.

Son olarak Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar'ı ziyaret eden Dinçberk, tarımın ve üreticilerin sorunları, sıkıntıları hakkında çözüm önerilerinde bulundu.

AdminAdmin