MİLAS
Giriş Tarihi : 27-10-2023 11:00

Milas Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Milas Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Milas Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Milas Belediyesi vatandaşlarımıza daha etkin ve daha kaliteli hizmet sunmak için araç filosunu güçlendiriyor. 
Envanterine yeni ve modern araçlar katan Milas Belediyesi en iyi hizmeti verebilmek için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. 
Kamyonetler araç envanterine katıldı…


Bugün gerçekleşen araç teslim töreni ile Milas Belediyesi araç filosuna yeni kamyonetler kattı. 2 adet 4x4 kamyonet, 4 adet çift kabin kamyonet ve 2 adet kamyonet ile araç filosu güçlendirildi.  Önümüzdeki günlerde ise 1 adet çöp aracı ve 1 adet kamyonet daha araç filosuna katılacak.
Firma yetkililerinin ve belediye birim müdürlerinin hazır bulunduğu araç teslim töreninde firma yetkilileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a temsili olarak anahtar teslim ederek, çiçek takdim etti.


Araçların belediyemize ve Milas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum…
Teslim alınan araçları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra açıklamalarda bulundu. Başkan Tokat; “ Bugün Belediyemizin araç filosunu önemli ölçüde güçlendirdiğimiz ve araçları teslim aldığımız mutlu bir anı yaşıyoruz. Belediyemizin başta Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Tarımsal Hizmetler, İşletme İştirakler, Kadın ve Aile Hizmetleri, Temizlik ve Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüklerinin araç ihtiyaçları çerçevesinde yapmış olduğumuz alımlarla bugün itibariyle bize 8 kamyonetimiz teslim edilmiş durumda ve bu kamyonetlerimizi de ilgili müdürlüklerimize vererek onların hizmet kalitelerini arttırmaları için gerekli olanaklar sağladık. 
Temizlik İşleri için 1 aracımız, Veterinerlik Hizmetleri için 1 aracımız da şu anda hazırlanmakta önümüzdeki günlerde bu araçlarımızı da teslim alacağız. O gelen araçlarla beraber 10 aracımızı belediyemizin araç filosuna kazandırmış durumdayız. Bu araçların Belediyemize kazandırılması için yaklaşık 9 milyon liralık harcama yapmamız gerekti. Arkadaşlarıma hatasız kazasız görevler diliyorum. Aldığımız araçların belediyemize ve Milas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin