SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 28-10-2023 12:14

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’İN HER YERİNDE ŞANLI BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK İSTİYORUZ”

BAŞKAN AKDENİZLİ, VATANDAŞLARLA CUMHURİYET COŞKUSUNU PAYLAŞTI

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’İN HER YERİNDE ŞANLI BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK İSTİYORUZ”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sanayi esnafına da Türk Bayrağı dağıttı.

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin 100. Yılı, coşku ve gururla kutlanıyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılında şanlı bayrağımızın her yerde dalgalanması amacıyla bayrak dağıtma kampanyasına Gerişburnu ve Uğurlu Sanayi Sitesinde devam etti.

Sanayi sitesindeki esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Akdenizli kendi elleriyle esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. Başkan Akdenizli’ye bayrak dağıtımında Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Cumhuriyetin 100. Yılında Seydikemer’i şanlı Türk bayrakları ile donatmak istediklerini belirten Başkan Akdenizli; “Cumhuriyetimizin 100. Yılı gibi önemli bir günde ilçemizin her yerinde şanlı bayrağımızın gururla dalgalanmasını istiyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımıza Ay Yıldızlı bayrağımızı dağıtarak Cumhuriyet coşkusunu paylaşıyoruz” dedi.

AdminAdmin