SPOR
Giriş Tarihi : 12-11-2023 21:31

MUĞLASPOR 48 GENÇLİK'TEN YÖNETİME ÇAĞRI

MUĞLASPOR 48 GENÇLİK'TEN YÖNETİME ÇAĞRI


Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta sahasında Irganlıspor ile 0-0 berabere kalan Muğlaspor'da oynanan kötü futbol taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. 
Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği, 15 Kasım'da sona erecek transfer sezonu öncesi takıma takviye yapılması için yönetim kuruluna çağrıda bulundu. 
Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Muğlaspor; kişilerden, skorlardan bağımsız gönlümüze nakışla tane tane ile işlenmiş, gereğinde ömür feda ederek perçinlenmiş bir sevdadır. Portatif tribünleri, maç günleri takımın stada geleceği otobüsü bekleyişini, tesisin önünü mesken tutmuş icra memurlarını unutmadık! Nerelerden nerelere geldiğimizi en iyi biz biliyoruz. Takımımıza her zaman olduğu gibi bu sezonda moral veriyoruz, ancak sahada gördüğümüz yetersiz mücadele ve istenilen sonuca ulaşma çabasının yetersizliği tüm Muğlaspor sevdalıları gibi bizi de derinden üzmektedir. Binlerce Muğlalının sesi olma adına bu açıklamayı yapmak zorundayız. Tüm taraftarlarımız gecesini gündüzüne katıp pankartlar hazırlayıp, deplasmanlara gidiyor ailesinden kendisinden vazgeçip yeşil-beyaz renklerin peşinde mücadele veriyorlar. Tüm futbolcularımızın bu kadar insanın veballerinin üzerinde olduklarını hissetmeleri gerektiğini ve buna göre mücadele etmelerini bekliyoruz. Geçmiş sezonlarda yaşanılanları yaşamadan sezonun başı sayılabilecek bu dönemde hayallerimizle oynatmamak adına bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Sezonun bitmesine 21 maç gibi bir sürecin olduğu günümüzde şampiyonluk hedefinden şaşmayı aklından dahi geçirmeyen; bizler transfer döneminin kapanmasına 3 gün kalmışken yapılması gereken bir hamle varsa geç kalınmadan yapılması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Muğlaspor'umuz bizim için özeldir değerlidir. Herkes bu değeri bilerek hareket etmeli ve yeşil-beyaz forma için kanının son damlasına kadar mücadele etmelidir."

AdminAdmin