YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 20-02-2024 12:47

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu


Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.
31 Mart 2024 yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı ve belediye meclis üyeliği listelerinin ilçe seçim kuruluna verilmesi için resmi olarak son gün bugün. Fethiye’de siyasi partiler belediye meclis üyelerini belirleme anlamında sıkıntılı saatler yaşarken Deva Partisi belediye meclis üyeliği listesini ilçe seçim kuruluna eksiksiz ilk teslim eden parti oldu. Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç ilçe seçim kuruluna verdikleri listeyi dün basınla paylaştı.
Ekibi ile beraber hizmet etmek için göreve gelmek istediklerini ifade eden Deva Partisi Beleidye Başkan Adayı Saniye Kulaç “Benim ve ekibimden hiç birisinin koltuk derdi yok. Listenin hangi sırasında olduklarının da önemi yok. Bizde koltuk, makam, mevki kavgası olmaz. Bize ne görev verilirse yaparız. Bu anlayış ile tek bir tartışma dahi çıkmadan meclis üyesi listemizi arkadaşlarımız ile beraber çalışarak tek bir tartışma dahi çıkmadan hazırladık. Bu ekip Fethiye’yi turizm’de tarımda, sanayide, eğitimde sınıf atlatacak potansiyelde, her biri alanında uzman kişilerden oluşuyor. Fethiye’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Deva Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyeliği Listesi’nde sıralamaya göre Savaş Zeybek, Ezel Babur, Tevfik Tecek, Alkan Erdener Orhan, Serdar Başbuğ, Yücel Can Söğüt, Ümit Aydın, Sedat Çelebi, Osman Mansur Parça, İbrahim Baknı, Derya Akbaba, Selma Aydın, Emre Can Cengiz, Serhat Pekraş, Naz Tümtürk, Birkan Baysal, Selma Kazıklı, Adem Selek, Yılmaz Demir, Süreya Orhan Gücün, İsmail Aslan, Tuğçe Sekmen, Şeref Zeybek, Handan Varlıkoğlu, Mustafa Öztürk, Nazife Yılmaz, İbrahim Özdemir, kadir Alagöz’den oluşuyor.
Deva Partisi’nin belediye meclis üyeliği kontenjan listesinde ise Mustafa Oran, Soner Kartal ve Ali Özgüt Takaç bulunuyor.

AdminAdmin