SİYASET
Giriş Tarihi : 13-12-2023 16:34

Toklu,  Fethiye'de “Ankara'nın Yavaş'ı, Tunceli'nin Maçoğlu'su Olacağım”

Toklu,  Fethiye'de “Ankara'nın Yavaş'ı, Tunceli'nin Maçoğlu'su Olacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, belediye başkanı seçildiği taktirde Fethiye'de Ankara'nın Mansur Yavaş'ı, Tunceli'nin Mehmet Maçoğlu'su olacağını söyledi. 
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Aday iş insanı Mustafa Toklu, gazeteci Hakan Aykırı'nın hazırlayıpı sunduğu her hafta Muğla Türk TV ekranlarında yayınlanan Beşkazanın Nabzı isimli programa konuk oldu.Yaklaşık bir saat süren programda kendisine yöneltilen soruları açık yüreklilikle cevaplayan Toklu, belediye başkanı seçildiği taktirde öncelikle, vatandaşların temel sorunlarını çözmek istediğini belirtti.
Yol, park ve alt yapı çalışmalarının belediyelerin zaten görevi olduğunu aktaran aday adayı Toklu, “Fethiye halkının en büyük problemi içtiği suyun pahalı olması, konutlarında ve iş yerlerinde ödediği elektrik faturalarının yüksek olması. Marmaris ve Bodrum gibi ilçelere su elektrik ile hidrofor sistemi ile baslıyor. Ama Fethiye de halkımız kaynak suyunu hiç bir harcama yapılmadan içiyor. Nerde kaldı hak ve adalet. Öncelikli çalışmalarımdan bir tanesi bu olacak. Çünkü benim Fethiye halkımın en büyük sorunlarından bir tanesi bu konu. Belediyecilik yol, park ve alt yapı çalışması ile bitmiyor.Zaten bu konular belediyeciliğin asli görevleri arasında. Asıl önemli olan belediye başkanının iyi günde, kötü günde, düğününde cenazesinde yanında olmaktır. Asıl önemli olan vatandaşların belediye başkanına kolayca ulaşabilmesidir. Benim belediyecilik anlayışım budur. Ben belediyecilik anlayışım ile belediye başkanı seçildiğim  taktirde Fethiye'de Ankara'nın Mansur Yavaş'ı, Tunceli'nin Mehmet Maçoğlu'su olacağım” dedi. 
Siyasetin fedakarlıklar gerektirdiğini aktaran Toklu, “Belediye başkanı seçildiğim taktirde kesinlikle eşimin, çocuklarımın ve yakınlarımın belediyede işi olmayacak. Ben belediye reisliği yapacağım, eşimde evde reislik yapacak. Bu böyle. Kesinlikle akrabalarım ve dostlarıma halkımızdan yakın davranmayacağım.Yok öyle bir şey. Vatandaşım ne zaman bana ulaşmak isterse bu telefondan ulaşabilmeli. Belediyede bir işi olduğunda kapıda bir sürü engellerle kaşılanmamalı. Belediye başkanına ulaşmak bu kadar zor olmamalı” ifadelerinde bulundu. 
Toklu açıklamasının devamında, İktidar Partisi Belediye Başkan Aday Adaylarının, “İktidarın eli değmeden, Fethiye'nin sorunları çözülemez” ifadelerine de sert tepki göstererek, “Nerde kaldı halkın özgür idaresi. Hani halkın düşüncesine saygı duyulacaktı. Hem iktidar partisinin belediyesinden olmayan belediyeler başka bir ülkenin insanı mı?Yok öyle bir anlayış Ben belediye başkanı seçilirsem, alacağım elime proje dosyalarımı. Ankara da tüm kapıları aşındıracağım. Fethiye'nin trafik sorununu da çözeceğim, körfezi de  temizleteceğim. Fethiyeye yakışır hizmetleri de getireceğim” şeklinde konuştu.

AdminAdmin