GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2024 13:04

MİNİK YAZAR ELİF SILA BOZYİĞİT’TEN SMA HASTALARINA DESTEK

MİNİK YAZAR ELİF SILA BOZYİĞİT’TEN SMA HASTALARINA DESTEK

Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu ve BİLSEM öğrencisi Elif Sıla Bozyiğit, yazdığı ikinci çocuk kitabı “Gizemli Hazine” den elde edilen gelirle SMA hastası çocuklara destekte bulundu.
Elif Sıla Bozyiğit, Fethiye’nin kültür ve turizm merkezlerini gezip araştırmalar yapmıştı. Arkeologlar ve tarihçilerden aldığı bilgilere kendi hayal gücünü de katarak Fethiye’nin ilk çocuk kültür hikaye kitabını yazan Bozyiğit, “Gizemli Hazine” den elde edilen gelirle SMA hastası çocuklara destekte bulundu.
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye’nin kültür ve tarihine değinilen ilk çocuk kitabını yazan Elif Sıla Bozyiğit’e teşekkür ederek, “ Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu ve BİLSEM öğrencimiz Elif Sıla Bozyiğit, yazdığı ikinci çocuk kitabı “Gizemli Hazine” den elde edilen gelirle SMA hastası çocuklara destekte bulunuyor.  Fethiye kültür ve tarihine değinilen ilk çocuk kitabını yazan öğrencimiz Elif Sıla Bozyiğit’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.” dedi.
Minik yazar Elif Sıla daha önce, Fethiye’nin kültürünü tanıtmak amacıyla Gizemli hazinenin peşinde kitabını Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’ya da hediye ederek, sohbet etmişti. Sıla Bozyiğit, Fethiye’de yaşayan ve SMA hastası olan Hüseyin Efe Büyüksolak’ın tedavisine bağışlayacağını da belirtmişti.

AdminAdmin