SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 18-08-2023 16:41

BAŞKAN AKDENİZLİ, MEHMET GÜNAY STADI’NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, MEHMET GÜNAY STADI’NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, MEHMET GÜNAY STADI’NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ; “MEHMET GÜNAY STADI MODERN BİR HALE GETİRİLECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Mehmet Günay Stadında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaret kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden ve Seydikemerspor Kulübüne ait stadın yenilenmesi sözünü alan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Mehmet Günay Stadı’nda devam eden çalışmaları inceledi.

Başkan Akdenizli’ye incelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen de eşlik etti. Alt yapı çalışmaların yapıldığı statta, yeniden çimlendirme de yapılarak daha modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. Çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Akdenizli, saha zemininin futbol oynamaya elverişsiz olan statta iyileştirme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

BAŞKAN AKDENİZLİ; “MODERN BİR HALE GETİRİLECEK”

Başkan Akdenizli; “1996 yılında yapılan stadımızın saha zemininin futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle başlattığımız çalışmalar sürüyor. Sulama sistemi için yeni artezyen kazılıp alt yapı sulama boruları yerleştirildi. Yeniden çimlendirilmesiyle daha modern bir hale getirilecek” dedi.

Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ettiklerini ve Seydikemer’e Gençlik Merkezi yapılması ve ilçe stadının yenilenmesi sözünü aldıklarını hatırlatan Başkan Akdenizli; “İlçemizde yaşayan gençlerin spora yönelmesi ve bu alanda başarılar elde edebilmeleri amacıyla gerekli yatırımların ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.


 


 


 

 

AdminAdmin