YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 04-03-2024 14:29

GONCA KÖKSAL: “BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETMEK İÇİN ADAY OLDUM”

GONCA KÖKSAL: “BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETMEK İÇİN ADAY OLDUM”

 

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Bozyer, Kuzluk ve Günlüce Mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Köksal, “Ben bahane üretmek için değil, hizmet üretmek için aday oldum. ‘Yetkim yok, bütçem yok’ gibi mazeretler üretmeyecek, projelerimiz için Ankara’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Gerekirse yurtdışından fon bulacağız” dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bozyer, Kuzluk ve Günlüce Mahallelerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Köksal’a, İlçe Başkanı Nail Kızıl, İlçe Seçim Komitesi Başkanı Erol Kutlay ve partililer eşlik etti.

“PROJELERİMİZ İÇİN GEREKİRSE YURTDIŞINDAN FON BULACAĞIZ”

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek notlar alan Köksal, hizmet önceliklerinin vatandaşın talepleri olacağını belirtti. Köksal, “Her talebinizi öncelik sırasına göre gerçekleştireceğiz. Kadınlarımız, çocuklarımız için onların daha konforlu, rahat yaşamalarını sağlayacak, ekonomik olarak gelir getirici tarımsal projeler hazırladık. Benim için kırsalda yaşayan bir çocuğumuzla merkezde yaşayan çocuğumuz aynı değerdedir. Buradaki çocuklarımızın ve kadınlarımızın sosyal hayatın içinde, güvenle yer almalarını sağlamak için çalışacağız. Bir kadın, bir anne olarak size söz veriyorum; bir kardeşiniz, bir ablanız olarak her zaman sizlerin yanında olacağım.” dedi.

Köksal, “Ben bahane üretmek için değil, hizmet üretmek için aday oldum. Profesyonel ekibim ile birlikte Menteşe’mizin kıymetini ön plana çıkaracak, değerini yükseltecek projeler üreteceğiz. ‘Yetkim yok, bütçem yok’ gibi mazeretler üretmeyecek, projelerimiz için Ankara’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Gerekirse yurtdışından fon bulacağız.” diye konuştu.

 

AdminAdmin