MİLAS
Giriş Tarihi : 01-03-2024 09:23

Milas, Kuaförlük Yarışmasına Katılım Sağlanacak

Milas, Kuaförlük Yarışmasına Katılım Sağlanacak


Aydın’ın Söke ilçesinde 3 Mart tarihinde düzenlenecek kuaförlük yarışmasına, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kuaför ve berberler katılacak. Milas'tan da yarışmaya katılım sağlanacağını duyuran madalyalı kuaför, usta makas Mehmet Erkan Çil, "Milas Mesleki Eğitim Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimizden ve meslektaşlarımızdan yarışmaya katılım sağlayacağız. Yarışmaya katılmak isteyenlerin irtibata geçmesini dileriz." dedi.
Söke Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen yarışmada, Erkek Berberleri Kesim, Kadın Kuaförleri Kesim, Türban, Makyaj ve Topuz dallarında Türkiye'nin en iyileri belirlenecek.
Yarışma kapsamında ayrıca, “0-18 Yaş Arası Çocuk Gelişimi” konulu bir de sunum gerçekleştirilecek.
Milas'tan madalyalı kuaför, usta makas Mehmet Erkan Çil, "Milas Mesleki Eğitim Merkezimizde eğitim öğren öğrencilerimizden ve meslektaşlarımızdan yarışmaya katılım sağlayacağız. Yarışmaya katılmak isteyenlerin irtibata geçmesini dileriz." dedi.
Yarışmanın jüri denetiminde görev alacak olan Çil, "Milas Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerimizin katılım göstermeleri kendilerine öz güvenlerini kazanmaları açısından önem arz etmektedir. Yıllardır sahnelerde bulunmuş biri olarak, usta öğretici göremiz ile (mesem ) eski adı çıraklık okulunda bu yıl ilk görevimi ifa ederken bizleri öğretmen kadrosunda görmek isteyen okul müdürümüz Abdullah Er beye teşekkürlerimizi sunar Söke'de ve birçok etkinlikte bizlere sonsuz desteğini esirgemediği için ayrıca teşekkür ederim.
Etkinliğe kuaför bölümü öğretmenlerimiz okulun kadrolu hocası Selda Öncü ve usta öğretici Esma Mehtap Yıldırım hocalarımla güzelliklere hep beraber imza atmak amacındayız. Ayrıca Söke Berlerler Odası Başkanım Sayın Yılmaz Demiryürek başkanıma etkinlikte bizlere yer verdiği için teşekkür ederiz. Etkinliği düzenleyen Söke Berber ve Kuaförler Oda Başkanı, yönetimi ve Kamil Zor Kenan Şahin isimleri aklıma gelmeyen sahne arkası emek sahiplerine teşekkür ederiz.
Milas'tan yarışmaya katılmak isteyen berber kuaför tesettür makyaj kategorisi için acele edilmesini kontenjan dolmak üzere olduğunu hatırlatmak isterim. Yarışmacı olmak isteyen sanatseverlerin iki gün içinde bana ulaşmaları kayıtları oluşması gerekmektedir." diye konuştu. 

AdminAdmin