MİLAS
Giriş Tarihi : 13-06-2023 19:03

Milas’ta Hacılar Kutsal Topraklara Uğurlandı

Milas’ta Hacılar Kutsal Topraklara Uğurlandı


2023 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı Hac organizasyonu ile Hacca gidecek hacı adayları uğurlama programına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar, hacıların yakınları ve Milas halkı katıldı. 
Program Sanayi Camii Müezzin Kayyımı Kudret Kılıçarslan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda konuşan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke "hacılarımızın yapacakları yolculukta sıkıntıyla karşılaşmamalarını, selametle gidip gelmelerini, bol bol dua etmelerini temenni etti. 
Programda konuşan İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar Hac ibadetinin önemine vurgu yaparak;  "Sevgili hacı adayları Hac ve Umre yapanlar Yüce Allah'ın misafirleridir, sizler ona yönelerek yaptığınız dualar duyulur ve istekleriniz kabul olur günahlarınız bağışlanır. Unutmayın ki bir kişi Allah için Hacca giderken kötü sözlerden kötü davranışlardan ve Allah'a İsyan etmekten sakınması durumunda günahlarından arınmış olarak memleketine dönecektir. Rabbim yapacağınız haccınızı kabul eylesin, günahlarınızı bağışlasın. Rabbimden yolculuğunuzun hayırlı olmasını dilerim"  dedi. 
Program sonunda ilçe Müftüsü Yusuf Yaşar'ın yaptığı Hac uğurlama duası ile birlikte duygu dolu anlar yaşandı.

AdminAdmin