GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2024 14:39   Güncelleme : 09-01-2024 18:12

Özdemir'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Özdemir'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Ege Bölge Başkanı ve Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Özdemir, mesajında şunları söyledi:

"Değerli Meslektaşlarımız,
Her birinizin kalemi, kameranız, ve mikrofonunuzla gerçekleri yansıtarak toplumu aydınlatma, bilgilendirme sorumluluğunu taşıyan birer kahraman olarak gördüğümüz gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.
Gazetecilik, demokrasinin temel taşlarından biridir. Toplumun doğru ve tarafsız bilgiye erişimi, özgür düşünceye saygı gösterilmesi, gazetecilerin de özlük haklarına sahip çıkılması demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarıdır.
Sizler, kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirirken birçok zorluğa göğüs germekte ve adeta birer köprü vazifesi görmektesiniz. Bu zor görevi yerine getirirken gösterdiğiniz özveri ve cesaret takdire şayandır.
Bu anlamlı günde, ülkemizin dört bir yanında görev yapan tüm gazetecilerin, basın mensuplarının ve medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
Sağlıklı, aydınlık ve özgür bir basın için birlikte mücadele etmeye devam edelim."

Saygılarımla,
Serap Ülkü Özdemir
TİMBİR Ege Bölge Başkanı
Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı

AdminAdmin