SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 19-07-2023 12:05

SEYDİKEMER’DE “ENGELSİZ PARK” AÇILDI

SEYDİKEMER’DE “ENGELSİZ PARK” AÇILDI

SEYDİKEMER’DE “ENGELSİZ PARK” AÇILDI

  Seydikemer Belediyesi tarafından engelli çocukların yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynamaları için yapılan “engelsiz parkı” hizmete açıldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizde bir ilki daha gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin kullanacağı Engelsiz Parkımızı hizmete açtık” dedi.

 

 

  Seydikemer Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçeye yapılan hizmetlerle ilkleri de gerçekleştiren Seydikemer Belediyesi, 65 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla gece gündüz çalışıyor. Bu kapsamda Menekşe Mahallesi’ndeki Bisiklet ve Yürüyüş Yolu güzergahında bulunan 300 metrekarelik alana kauçuk zemin döşenip, hem engelli bireyler için engelsiz park hem de çocuk oyun gurubu kazandırıldı.  Böylece engelli çocuklar, yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynayabilecekler.

 

 

  Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatı üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz çalışarak parkın yapımını kısa sürede tamamladı. Başkan Akdenizli yapımı tamamlanan parkta hem incelemelerde bulundu hem de parka çocuklarını getiren vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Akdenizli’ye Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, Menekşe Mahallesi Muhtarı Fatih Köymen, Belen Muhtarı Harun Karamanlı eşlik etti. Çocuklar tarafından sevinçle karşılanan Başkan Akdenizli’ye incelemeler sırasında bir kız çocuğu sarılarak, teşekkür etti. Başkan Akdenizli; “Biz teşekkür ederiz, sizler iyi ki varsınız” dedi.

 

 

  Seydikemer’de bir ilki gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan Akdenizli; “Engelli bireylerimiz için ‘Engelsiz Parkı’ ilçemizde hizmete açtık. 300 metrekarelik alan içerisinde hem engelli bireylerimiz için engelsiz parkımız hem de çocuk oyun gurubumuz var. Huzur kenti ilçemizde engelli vatandaşlarımızın da mutlu, huzurlu yaşamaları bizler için büyük önem arz ediyor. Seydikemer’imize, çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

  Menekşe Mahallesi Muhtarı Fatih Köymen de Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

AdminAdmin