ANKARA
Giriş Tarihi : 25-09-2023 16:55   Güncelleme : 25-09-2023 16:58

Özdemir’den Bakan Ersoy’a Özel Hediye

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bugün Ankara’da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti.

Özdemir’den Bakan Ersoy’a Özel Hediye

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), bugün Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti. Bu önemli ziyaret sırasında TİMBİR Ege Bölge Başkanı Serap Ülkü Özdemir, Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde üretilen özel el işlemeli bakır sağanlık hediye etti.

Ziyaret sırasında Özdemir, Bakan Ersoy'a internet medyasının ve yerel medyanın toplumun bilgilendirilmesindeki önemine vurgu yaparak, sektörünün sorunları ve geleceği hakkındaki görüşlerini paylaştı. Bu tür medya platformlarının, bilgi akışının sağlanması, haberlerin yayılması ve toplumun aydınlatılması gibi önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Bakan Ersoy ise bu nazik ziyaret ve hediye için Serap Ülkü Özdemir'e teşekkür etti. TİMBİR'in çalışmalarını ve internet medyasının katkılarını takdirle karşıladı.

Serap Ülkü Özdemir; ‘’ TİMBİR olarak yaptığımız ziyaret, Türkiye'nin kültür ve turizm alanındaki gelişmeleri hakkında bilgi alışverişi yapma ve sektördeki işbirliğini güçlendirme fırsatı sundu. Özellikle yerel medya ve internet medyasının, Türkiye'nin turizm ve kültür alanlarında daha fazla tanıtım yapma ve bilgi paylaşma konularında önemli bir rol oynadığını , Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'a paylaşarak desteklerinden dolayı tekrar teşekkürlerimizi iletiyoruz’’dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin