SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2023 16:33

ADAY ADAYI ÖZTÜRK,”EMEK DOLU PAZARCILARIMIZ, AİLEMİZİN BİRER FERDİ OLDULAR”

ADAY ADAYI ÖZTÜRK,”EMEK DOLU PAZARCILARIMIZ, AİLEMİZİN BİRER FERDİ OLDULAR”

ADAY ADAYI ÖZTÜRK, BAŞKAN HIRA’YI ZİYARET ETTİ
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’yı ziyaret etti. Pazarcı esnafının sorunları ve görüş, önerileri hakkında detaylı bilgi almak için  Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’yla görüşen Öztürk, pazarcı esnafının çok değerli ve kıymetli olduğunu belirtti.
Öztürk ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada,” Bugün Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanımız Adem Hıra’yı ziyaret ettik. Soframıza gelen tüm eşsiz ürünler emek dolu pazarcılarımızın ellerinden geçiyor. Pazarcı esnafımız bizim için çok kıymetlidir. Alın terleri, hoş sohbetleri ve esnaflıklarıyla onlar ailemizin birer ferdi oldular. Burada ziyaret ettiği Kıymetli başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, tüm pazarcı esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum.” Dedi.


Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk’e teşekkür ederek, çıktığı yolda başarılar diledi.

AdminAdmin