SİYASET
Giriş Tarihi : 03-11-2023 13:38

Bodrum’un işi Allah’a kaldı!

Bodrum’un işi Allah’a kaldı!

Barajların kurumasıyla birlikte susuzluk sorununun tavan yapan ve geçen hafta cuma namazında 91 camide yağmur duası yapılan dünyaca ünlü turizm merkezinde, bu hafta cuma mesajlarında “Evlerinizde sular akmaya başlar inşallah” ifadeleri kullanıldı.
Bodrum’un içme suyu kaynağı olan Mumcular barajının kurumasının ardından su alınmaya başlayan Milas’taki Geyik barajının da kurumasıyla birlikte Bodrum adeta susuzluğa mahkum oldu. 
CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) tarafından açılan kuyulardan ilçeye su gelmeye başlasa da ilçe sakinleri ciddi anlamda su kesintileri yaşamaya devam ediyor. 
İlçe belediyesinin su deposu dağıtmaya başladığı turizm merkezinde, otellerin havuzlarının boşaltılmaması ve yeşil alanların sulanmaması konusunda adımlar atıldı. 
Vatandaşlar yerel yönetimin zamanında tedbir almamasını eleştirirken, suyun tasarruflu kullanılması için belediye hoparlörlerinden anonslar yapılan ilçede, geçen hafta 91 camide yağmur duası yapıldı.
Bu hafta ise vatandaşlar sosyal medya üzerinden gönderdikleri Cuma mesajlarında susuzluk vurgusu yaptı.
Bir vatandaş, “Cuma akşamınız mübarek olsun. En kısa zamanda evlerinizde sular akmaya başlar inşallah” mesajını paylaştı. 
Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 
Paylaşımın altına; “Amin inşallah” yorumlarının yanı sıra “Dünya barışı sağlanır, uzaylılar dünyayı ziyaret eder, Mars’a koloni kurulur ama BODRUM'UN SUYU GELMEZ.” yorumları yapıldı.

AdminAdmin