SİYASET
Giriş Tarihi : 16-04-2023 14:33   Güncelleme : 16-04-2023 14:40

Eylem Tan Yatağan’ı Ziyaret Etti

Eylem Tan Yatağan’ı Ziyaret Etti


AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, Yatağan'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
Ziyaretlerine Yatağan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarında esnaf ziyareti ile başlayan Milletvekili Adayı Eylem Tan, ilçe esnafıyla bir araya gelerek partinin ve kendisinin projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Eylem Tan ve beraberindeki heyet, Geleneksel iftar beş kala programına katılarak İftarını yollarda açmak zorunda kalan vatandaşlara ikramlarda bulundu.
28.Dönem Milletvekili vekili Adayları Eylem Tan ve Ali Tekin, İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Ersöz Güler ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile birlikte üye standını ziyaret ederek, üye kabulü yaparak, yeni üyelere rozetlerini taktılar.
Cumartesi pazarını esnafını da ziyaret eden Eylem Tan, Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet ederek gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
Yatağan ziyareti kapsamında, Stratonikeia Antik Kenti'nde çalışanlarla bir araya gelen Eylem Tan, tarihi ve turistik mekanların önemine vurgu yaparak, Muğla’nın turizmin lokomotifi olduğunu belirtti.
Program, Muğla'nın ilk Millet Bahçesi olan Yatağan Millet Bahçesi ve Yeni Stadyum'da yapılan incelemelerle sonlandırıldı. Eylem Tan, Yatağan halkının AK Partiye ve kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek ‘’Her şey daha güzel bir Yatağan için’’ dedi.

AdminAdmin