SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2023 00:44   Güncelleme : 22-11-2023 07:05

Gökcan "AK Partinin Patronu Millettir"

Gökcan

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yelda Erol Gökcan, Fethiye’de partililerle bir araya geldi.

AK Parti Fethiye İlçe binasında gerçekleşen toplantıda Fethiye Belediye başkan aday adayları kendilerini tanıtarak kısa konuşma yaptı. Aday adaylık başvurularının yarın sona ereceğini söyleyen Yelda Erol Gökcan, Muğla ve ilçelerini karış karış dolaştıklarını dile getirerek Fethiye Körfezi kirliliği, altyapı, ulaşım ve imar gibi konulardaki sorunları anlattı. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerin aynı ittifakta olması gerektiğini savunan Gökcan, “davul birinde tokmak birinde olmasın"ifadelerinde bulundu. 

MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan yaptığı konuşmada, “Seçim günleri bizim düğünümüz bayramımız. Fethiye ’miz de bunu en coşkulu yaşayan ilçelerimizden biri. Aday adayının çokluğundan da partimize olan teveccühü de görüyoruz. Ben hem şahsım adına hem partim adına mutluyum. Bildiğiniz üzere 7 Ekim de yapılan olağanüstü kongrede AK Parti merkez karar yönetim kurulu üyeliğine seçildim” dedi. 

“AK Partinin Patronu Millettir”

Açıklamasını sürdüren Yelda Erol Gökcan, “Kıymetli hemşerilerim Muğla bizim canımız ciğerimiz Fethiye’de Muğla’mızın incisi. Fethiye bizler için gerçekten kıymetli. Biliyorsunuz 2019 seçimlerinde biz AK Parti olarak cumhur ittifakı olarak 6+1 yani 7 belediyeyi aldık. Fethiye ’yi alamadık. O yüzden Fethiye yüreğimizde bir ağrı. İstiyoruz ki bu dönem Fethiye’ yi Türkiye yüzyılı belediyeciliğiyle cumhur ittifakıyla buluşturalım. Yarın başvuruların son günü. AK Parti’den, Fethiye’den ve büyük şehir belediye başkanlığından aday olmak isteyen başkan aday adaylarımızın süresi için son gün. Elektronik ortamda teşkilatımızın Fethiye’de başkan adayı olarak kimi görmek istiyorsa Pazar günü teşkilatımızın görüşlerini alacağız. Seçim startı verildi. AK Parti olarak bizler merkez karar yönetim kurulu üyeleri olarak ve partinin yetkilileri olarak seçimlerde ve yerel seçimlerde hızlı bir giriş yapıldı. Sizler de takip ediyorsunuz. Bir taraftan en doğru adayı bulmak adına çalışmalar yapılıyor. Kamuoyu yoklamaları yapılıyor. AK partinin patronu millettir. Milletimiz, vatandaşımız, hemşerimiz ne isterse o olur” ifadelerini kullandı. 

“Davul Birinde Tokmak Birinde Olmasın”

Gökcan, “Belediyelerimizin büyükşehirden göremediği hizmetleri merkezi hükümet olarak yapmaya çalıştık. Seçim zamanı hep ‘Davul birinde tokmak birinde olmasın’ demiştim. ‘Davul da tokmak da Cumhur İttifakı’nda olsun.’ Yani büyükşehir belediyesini almadan 13 belediyeyi de alsak Muğla’da sonuç alamayız. Muğla’mızın git gide artan kronik problemleri var. Büyükşehir’i almadan bu dönem Cumhur İttifakı’yla buluşturamadığımız müddetçe kentin kronik problemlerini çözme ihtimalimiz yok.” Şeklinde konuştu.

AdminAdmin