GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2023 19:25

BAŞKAN AKDENİZLİ, ENGELLİLER GÜNÜ’NDE FARKINDALIK ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, ENGELLİLER GÜNÜ’NDE FARKINDALIK ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, ENGELLİ BİREYLERİ OKULLARINDA ZİYARET ETTİ34457-c56c928b77d0a997bb9e.jpg" style="width: 800px; height: 534px;" />

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Muğla Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur eşlik etti. 

İlk olarak Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezini ziyaret eden Başkan Akdenizli, Özel Eğitim Merkezinin kurucusu ve eğitimci Salih Dündar ve öğretmenler tarafından karşılandı. Başkan Akdenizli, Eğitimci Salih Dündar ve öğretmenler eşliğinde tek tek özel gereksinimli bireylerin eğitim aldığı sınıfları dolaşıp öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere küçük hediyeler de veren Başkan Akdenizli, engelli öğrencilere eğitim veren öğretmenlere teşekkür etti.

SALİH DÜNDAR: “BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ MOTİVASYON SAĞLADI”

Başkan Akdenizli’nin ziyaretinin eğitimcilere, öğrencilere ve ailelere motivasyon sağladığını ifade eden Özel Eğitim Merkezinin kurucusu ve eğitimci Salih Dündar; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Başkanımızın ziyareti bizi son derece mutlu etti. Bizim gibi engellilerle çalışan kurumların, engellilerle çalışan bireylerin motivasyona, desteğe çok ihtiyacı var. Başkanımın bu ziyareti başta çocuklar, ailelerimiz ve kurum çalışanları olarak bizleri son derece mutlu etti. Başkanımızın belediye bazında yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ENGELLİ BİREYLERİMİZİ UNUTMADIK”

Başkan Akdenizli; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ilçemizdeki okulları ziyaret ediyoruz. Burada çok muhteşem çocuklarımız var. Burada eğitim alıyorlar. Onları unutmadığımızı göstermek istedik. Her zaman onların yanında olduğumuzu dile getirdik. Göreve geldiğimizde İlçemize engellilere yönelik bir park yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte de engellilere yönelik parklarımızı devam ettireceğiz ve 2024 yılından sonra ilçemize bir Down kafe kazandırmak istiyoruz” diye konuştu. 

Daha sonra Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Başkan Akdenizli, Kurum Müdürü Hakan Gökçen’den kurum hakkında bilgiler aldı. Kurum bahçesinde öğrenciler ve aileleriyle vakit geçiren Başkan Akdenizli, öğrencilere özel hazırladığı hediyeleri verdi. Öğrencilerle oyunda oynayan Başkan Akdenizli’nin ziyaretinden aileler büyük mutluluk duydu.

HAKAN GÖKÇEN: “ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Hakan Gökçen; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Başkanımız bizi ziyaret etti, bizleri yalnız bırakmadı. Hepimiz bir engelli adayıyız. Engelleri hep birlikte aşacağız, sorunları hep birlikte çözeceğiz. Bu anlamda Başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Engellilere yönelik farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Akdenizli; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçemizde bulunan rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ediyoruz. Buradaki çocuklarımızla bir araya geldik. Onlara küçük hediyelerini takdim ettik. Engellilere yönelik farkındalık oluşturmak adına bu tarz ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

AdminAdmin