SPOR
Giriş Tarihi : 04-02-2024 17:07

Bafa Lige 1 Puanla Başladı

Bafa Lige 1 Puanla Başladı


Bafa Belediye Zeytinspor, Bodrum Gençspor ile 1-1 berabere kaldı
Bafa Belediye Zeytinspor ligin ilk haftasında Bafa sahasında ağırladığı Bodrum Gençspor ile 1-1 berabere kalarak lige 1 puan ve beraberlikle başladı.
Bafa sahasında oynanan lig maçı oldukça güzel bir havada oynandı. Ancak zeminin çok sert ve sahanın küçük olması futbolcuların saha içerisindeki performansını olumsuz etkiledi. Futbolcuların sakatlanma riskinin büyük olduğu bir zeminde hem birbirleriyle hem de bozuk zeminle mücadele etmek zorunda kalan futbolcuların ciddi anlamda sakatlanmadan oyunu tamamlamaları maçın en sevindirici yanıydı.
Müsabakayı çok sayıda Bafalı futbolsever de izledi. Bafa'nın genç taraftarları maçın 90 dakikasında durmadan Bafa'nın galibiyeti için tribünlerden desteklerini sürdürdüler.
Bafa Stadyumunda oynanan maçı tribünlerden CHP Milas Belediye Başkan adayı eski milletvekili Fevzi Topuz,Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Milas Belediyesi Milasspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Zekai Korkmaz, Milas Kıyıkışlacık İasosspor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, Milas Dörtyolspor Kulübü yöneticisi Ercan Bayırlı, Bafa'nın eski Belediye Başkanı Zühra Dönmez ve Bafa Belediye Zeytinspor Kulüp Başkanı Mutlu Mersinli de izleyerek Bafa Belediye Zeytinspor'a destek oldular.
Maç sonunda Bafalı taraftarlar maçın hakeminin kötü yönetimine ve maç içindeki pozisyonlarda etkisiz kararlarına uzun süre itiraz ederek maçın hakemlerini protesto ettiler.

AdminAdmin