SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2023 16:50   Güncelleme : 22-11-2023 22:24

Doğu "Sahalara Geri Döndüm"

Doğu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye geçiş dönem İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı iş insanı Emrah Doğu, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü’nde geniş katılımlı bir program düzenleyeceğini dile getiren CHP Fethiye Belediye Başkan aday adayı Emrah Doğu, kendi ofisinde düzenlediği organizasyonda geçmiş yıllarda yaptığı siyasi çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı. Fethiye siyasetinin tecrübeli ismi Aday Adayı Doğu, sorunları çözmek adına tekrar sahalara geri döndüğünün altını çizdi.

Siyasetin üzerinden sorun değil, sorunları çözmek için siyaset yapacağız”

 

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Doğu açıklamasında, “2500 yıllık bir şehir, 150 yıllık bir belediyeden bahsediyoruz. Bu süre içerisinde hakka yürümüş belediye başkanlarımı rahmetle anıyorum. 20 yıl boyunca Fethiye’de hizmet etmiş Belediye Başkanı Sayın Behçet Saatcı’ya saygılarımı yolluyorum. 4,5 yıldır Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Sayın Alim Karaca’ya sevgilerimi gönderiyorum. Hayat bazen insanı bir adım geriye çekmek zorunda bırakır. Biz bir adım geri çekildik ve izleyip gördük. Ne yapabileceğimizi düşündük. Siyasetin üzerinden sorun değil, sorunları çözmek için siyaset yapacağız” dedi. 

 

“Küsmeden ve kırılmadan yolumuza devam ettik”

 

Açıklamasını sürdüren Aday Adayı Doğu, “Zaman içerisinde kırgınlıklarımız oldu ama hiç vefasızlık göstermedik. 35 yıldır CHP’de aktif siyaset yaptım. 3 dönem gençlik kolları başkanlığı, 4 dönem ilçe başkanlığı, 3 dönem milletvekili adaylığı… Bu 3 dönemde kazanılmış milletvekilliği adaylığı sonrasında kontenjan uygulamasından dolayı milletvekili seçilemedim. Fakat küsmedik ve kırılmadık, yola devam ettik. Bundan sonraki süreçte kimsenin umut hırsızlığı yapmasına izin vermeyeceğim. Sayın Genel Başkan Özgür Özel’in seçilmesiyle birlikte CHP’ye bir heyecan geldi. Bizler de tekrardan sahalara dönme kararı aldık. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde parti binamızda geniş bir katılımla aday adaylığımızı açıklayacağız. Sefer bizden, zafer Allah’tan… Bu anlayış içerisinde CHP Fethiye Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin