FETHİYE
Giriş Tarihi : 15-09-2023 23:31

FETHİYE'DE EMEKLİ ÖĞRETMENİ 3 MİLYON TL DOLANDIRAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

FETHİYE'DE EMEKLİ ÖĞRETMENİ 3 MİLYON TL DOLANDIRAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

FETHİYE'DE EMEKLİ ÖĞRETMENİ 3 MİLYON TL DOLANDIRAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Emekli öğretmeni dolandırarak 3 milyon TL'sini alan 4 kişi Fethiye polisinin operasyonuyla yakalanarak tutuklandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan emekli öğretmen H.Ç.'yi dolandırarak 3 milyon TL'sini gasp eden 4 kişi Fethiye polisinin operasyonuyla farklı illerde yakalandı. Fethiye'de sorguları tamamlandıktan sonra şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki emekli öğretmen H.Ç.'nin dolandırıcılık suçlamasıyla yaptığı şikayet üzerine, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Dolandırıcıların, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtarak, hesaplarına el konulacak gibi korkutucu ifadeler kullanarak para talep ettikleri belirlendi. Mağdur öğretmenin 1 milyon 40 bin lira ve 72 bin 500 dolarını dolandırdıkları tespit edilen şüphelilerin Şanlıurfa, Manisa ve Tokat illerinde oldukları belirlendi. 

İ.Y., S.İ., O.D. ve A.Y. isimli şüpheliler, emniyetin operasyonuyla gözaltına alındı. Sorguları için Fethiye'ye getirilen zanlılar, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AdminAdmin