YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 14-03-2024 10:10

SAATCI: BELEDİYE KONSERVATUARI KURACAĞIZ.

SAATCI: BELEDİYE KONSERVATUARI KURACAĞIZ.


SAATCI: GELECEĞİN SANATÇILARI BELEDiYE KONSERVATUARINDA YETİŞECEK

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, göreve gelmeleri halinde Fethiye Belediyesi bünyesinde Belediye Konservatuarını kuracaklarını açıkladı. 
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yeni döneme yönelik projelerini açıklamaya devam ediyor. 20 yıllık görev süresi boyunca yaptığı projelerle şehre hayat veren ve Fethiye’nin Mimarı olarak anılan Saatcı, 1 Nisan sonrası için iddiaları projeler sunuyor. Görev süresince gençlere yönelik Beşkaza Meydanı, Kültür Merkezi, İşletme Fakültesi’ni yapan ve Belediye spor Kulübünü kuran Saatcı, çok sayıda gencin sanatsal faaliyetlere katılmasını sağlamıştı. Fethiye Belediyesi Bando Takımı’nı kurarak kültürel faaliyetlerini sürdüren Saatcı, yeni dönemde Belediye Konservatuarı kuracağını açıkladı. Gençlerin kültürel faaliyetlere yöneltilerek dışarıdaki kötülüklerden korunabileceğini belirten Saatcı, “31 Mart seçimlerinde halkımız bizi yeniden seçerse, belediye bünyesinde Belediye Konservatuarını açacağız. Kısa vadeli projelerimiz arasında yer alan Belediye Konservatuarı ile gençlerimizin kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi ve sanatsal içeriklerle donatılması sağlanacak. Ulusal ve uluslararası alanda örnek olacak donanımlı sanatçılar, müzik bilimcileri buralardan yetişecek. Daha önce bunu başardık, yine başaracağız.” dedi.
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, belediye konservatuarı ile birlikte Gastroni Lisesi, Genç Kampüsler ve Belediye Spor akademisini de Fethiyelilerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

AdminAdmin