GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-09-2023 10:53

İL MÜDÜRÜ EMRE ÇAY, ULA’DA OKUL VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

İL MÜDÜRÜ EMRE ÇAY, ULA’DA OKUL VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

İL MÜDÜRÜ EMRE ÇAY, ULA’DA OKUL VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte okul ve kurum ziyaretlerine Ula ilçesinde devam etti.

Ula İlçe programına, Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan’ı ziyaret ederek başlayan İl Müdürü Emre Çay, ziyaretin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek kurum amirleri ve personelle bir araya geldi.

Ula programını İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yiğit ve şube müdürleri eşliğinde okul ziyaretleri ile sürdüren İl Müdürü Emre Çay, ilk olarak Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Okulda incelemelerde bulunan ve sınıfları dolaşarak öğrencilerin derslerine katılan İl Müdürü Çay, okulda görev yapan idareci ve öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya geldi. Sohbet havasında geçen buluşmada öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan İl Müdürü Emre Çay, eğitime dair görüş ve önerilerini dinledi.

İl Müdürü Çay’ın bir sonraki durağı, Ula ilçesinde hayırsever okulu olan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi oldu. Sınıfları ziyaret eden ve öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Emre Çay, öğretmenler odasında meslektaşlarıyla buluştu.

Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi okul bahçesinde, öğrencilerin spor etkinliklerine katılan İl Müdürü Emre Çay birlikte voleybol maçı yaptı. Ardından, taşımalı eğitim kapsamında öğle yemeğini okul yemekhanesinde yiyen öğrencilere eşlik etti. Öğrencilerin yemeklerini görevli personelle birlikte servis eden İl Müdürü Emre Çay yemekte öğrencilerle sohbet etti, taleplerini dinledi.

İl Müdürü Emre Çay, Ula İlçesinde Milli Eğitime bağlı kurumları da ziyaret etti. Muğla’nın cennet köşelerinden Akyaka’da bulunan öğretmenevini ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, öğretmenevinde incelemelerde bulundu.

Programına ilçede yapımı devam eden yeni okulların inşaatlarını ziyaret ederek sürdüren İl Müdürü Emre Çay, Devlet yatırımı olarak Ula’nın Kızılyaka Mahallesine yapılan 8 derslikli Kızılyaka İlkokulu ve Karabörtlen Mahallesinde yapılan 12 derslikli Karabörtlen İlkokulu inşaatlarında incelemelerde bulundu; çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Okulların tamamlanmasıyla Kızılyaka ve Karabörtlen mahalleri modern iki okula kavuşmuş olacak.

AdminAdmin