FETHİYE
Giriş Tarihi : 11-09-2023 09:42   Güncelleme : 11-09-2023 10:19

Modifiyeli Araç ve Motosikletler Denetlendi

Modifiyeli Araç ve Motosikletler Denetlendi

Modifiyeli Araç ve Motosikletler Denetlendi

Fethiye Trafik Şube ekipleri tarafından sahil bandında abart egzozlu araçlara ve motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi ve doğru ekipman kullanımı bilgilendirmesi yapıldı.

 


Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, yaz aylarında artan motosiklet kullanımlarından dolayı oluşabilecek kazaları minimuma indirmek için çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Fethiye ikinci etap sahil bandında motosiklet sürücülerini denetleyen ekipler, aynı zamanda kask ve ekipman kullanımı konusunda da afişli bilgilendirmelerde bulundular. Geçtiğimiz günlerden “Kaplumbağalar Neden Uzun Yaşar” sloganı ile kaskın önemini anlatan ekipler, bu sefer de “Kaskınla Yol Ver Hayata” sloganı ile bilgilendirmelerde bulundular. Aynı zamanda eksiği olan sürücülere cezai işlem uyguladı.

 

 

Abart Egzozlu Araçlar Trafikten Men Edildi 

Fethiye genelinde denetimler devam ederken "Sesleri Kısılıncaya Kadar Devam" projesiyle de abart egzozlu araçlara cezai işlem uygulandı. Yüksek ses ve gürültü çıkaran araç kullanan sürücülere cezai işlem uygulanıp, araçları trafikten men edilerek otoparka çekildi.

 

 

AdminAdmin