SİYASET
Giriş Tarihi : 22-02-2024 21:34

VEKİL MUAMMER AVCI’DAN MÜJDE

VEKİL MUAMMER AVCI’DAN MÜJDE


 55 TABİP ATAMASI ZONGULDAK’IMIZA HAYIRLI OLSUN
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer AVCI’dan sağlık alanında önemli müjde geldi. Açıklamasında Zonguldak genelinde mecburi hizmet kurası ile 23’ü pratisyen 22’si uzman olmak üzere toplam 55 tabibin atamasının gerçekleşeceğini ifade eden Vekil Avcı, yaptığı sosyal medya paylaşımında kadroların dağılımını açıkladı. 
Vekil Avcı’nın açıklaması şöyle;

22’Sİ UZMAN OLMAK ÜZERE TOPLAM 55 TABİP ATAMASI ZONGULDAK’IMIZA HAYIRLI OLSUN
Mecburi hizmet kurası ile; 23 Pratisyen Tabip, 1 Acil Tıp, 1 Aile Hekimi, 2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Çocuk ve Erken Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, 1 Genel Cerrahi, 1 Göz Hastalıkları, 1 İç Hastalıklar, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi, 2 Kardiyoloji, 1 Plastik Rekonstrükrif ve Estetik Cerrahi, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 İç Hastalıklar, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 2 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve 1 Üroloji olmak üzere, toplam 23 Uzman Tabip Zonguldak’ımızda göreve başlayacaktır.
22 yıllık iktidarımızda her zaman önce sağlık diyerek, taktirlere mazhar olmuş  gayretlerimizin tezahürü olarak, yapılan atamaların Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.

AdminAdmin