MİLAS
Giriş Tarihi : 10-05-2023 09:41

Kadem Mete Türk Bayrakları Ve Çiçeklerle Karşılandı

Kadem Mete seçim çalışmalarını sürdürdüğü Milas’ın Danişment Mahallesi’nde Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılandı.

Kadem Mete Türk Bayrakları Ve Çiçeklerle Karşılandı

Vatandaşların yöresel ikramlarda bulunduğu Mete, seçimlerde vatandaşların oy verirken iki kez düşünmesi gerektiğini çocuklarının geleceği ve ülkenin bekası için oy vermelerini istedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’de vatandaşlara siyasi bir bayrak değişimi yaşadıklarını kendilerine nasıl destek oldularsa Kadem Mete’ye de aynı şekilde destek olmalarını talep etti.

Mete, Çomakdağ Mahallesi’nde yangında eşini ve oğlunu kaybeden Ali Dağdelen’e taziye ziyaretinde bulundu.

Mahalle meydanında halk buluşmasında vatandaşlara hitap eden Mete, Çomakdağ’ın acılı günler yaşadığını yangından hayatını kaybeden ve acısı bulunan aile bulunduğundan dolayı siyasi bir konuşma yapmayacağını ve acılarının kendi acısı saydığını kaydetti.

Mete, İkiztaş Mahallesi’nde de ilgi ve yöresel kıyafetli kadınlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Türk bayraklarıyla donatılmış mahalle meydanında vatandaşlara hitap eden Mete, A.B.D, Yunanistan, Ermenistan, AB ülkeleri, küresel güçler ve terör örgütlerinin Türkiye’yi ve milleti çok düşünüp sevdiği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gitmesini istemediğini onların değil milletin karar vereceğini kaydetti.

Mahallede yatalak hasta Hatice Çakır’a tekerlekli sandalye hediye eden Mete, ailenin diğer engelli bireyinin de sağlık sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Mete’ye seçim çalışmasında, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Milas AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Osman Pala, Fahrettin Acar, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları Yusuf Esen, Levent Akyer, Kadın Kolları Başkanı Öznur Kırova, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin