KAZA
Giriş Tarihi : 29-03-2024 23:23   Güncelleme : 29-03-2024 23:34

Otomobil Tarlaya Uçtu 1'i Ağır 3 Yaralı

Otomobil Tarlaya Uçtu 1'i Ağır 3 Yaralı

Milas 'da meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazanın Milas-Söke karayolu üzerinde gerçekleştiği belirtildi. Otomobil sürücüsü M.Y., henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla tarlaya uçtu. Kazada, sürücü M.Y. ile birlikte E.G. ve A.A. olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı, bunlardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza haberinin ulaşmasının ardından olay yerine 112 Acil, itfaiye ekipleri ve emniyet güçleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda araçta sıkışan bir yolcu kurtarıldı. Ağır yaralanan kişinin sağlık durumu ise sağlık ekipleri tarafından yakından takip edilirken, diğer yaralılar ise Milas Devlet Hastanesi ve çevredeki diğer sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Trafik ekipleri, kaza sonrasında bölgede detaylı incelemelerde bulunarak olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza yerinden aracın çekici yardımıyla kaldırıldığı belirtildi. Kazaya karışan aracın ve olayın detaylarının netleştirilmesi için soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü vurgulandı. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması adına alınacak önlemlerin önemine dikkat çekildi.

AdminAdmin