MENTEŞE
Giriş Tarihi : 26-08-2023 11:51

Akbük Koyunda 2 Ton Çöp Toplandı

Akbük Koyunda 2 Ton Çöp Toplandı

Akbük Koyunda 2 Ton Çöp Toplandı

Menteşe Belediyesi ekipleri Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte Akbük koyunda temizlik çalışması yaparak toplam 2 ton çöp topladılar.

Akbük’deki 7 koyda yapılan temizlik çalışması kapsamında 400 poşette toplam 2 ton çöp toplanırken, Menteşe ve Büyükşehir ekipleri çöp kamyonlarının inemediği bölgelerdeki çöpleri de topladılar.

Büyükşehir ekipleri ile koordineli bir şekilde yürütülen temizlik çalışması hakkında bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Yaz sezonu nedeniyle yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Akbük koyumuzda temizlik çalışması gerçekleştirdik. Büyükşehir belediyemiz ile ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında personellerimiz ve aracımız ile cennet koyumuzu temizledik. Çöp kamyonlarının giremediği bölgelerden toplanan çöpler, anayol üzerinde bulunan 84 adet çöp konteynerlerine taşındı. Sahil şeritlerimizin, orman varlığımızın ve doğal alanlarımızın korunması kadar temiz tutulması da çok önemli. Vatandaşlarımızı da bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin