FETHİYE
Giriş Tarihi : 04-09-2023 12:24

FTSO’NDA “YALAN RÜZGARLARI” SEZONU SONA ERDİ

FTSO’NDA “YALAN RÜZGARLARI” SEZONU SONA ERDİ

FTSO’NDA “YALAN RÜZGARLARI” SEZONU SONA ERDİ

FTSO organ seçimleri sürecinde Babadağ’ı işleten şirketin cirodan para kaçırdığı, rakiplerini de işbirlikçilikle suçlayan FTSO Yönetimince yapılan açıklamalar tersine döndü. Önceki günlerde yapılan açıklamada, teleferik işletmesi hakkında her şeyin çok güzel olduğu dile getirildi. Sormadan edemiyoruz, Hani para kaçırıyorlardı, hani siz Fethiye’nin hakkını savunuyordunuz?

FTSO Organ seçimlerinden önce, Babadağ’ı işleten şirketin cirodan para kaçırdığı, rakiplerini de işbirlikçilikle suçlayan mevcut Oda yönetimi, Fethiye’nin hakkını koruyoruz sloganıyla gündeme gelmişti. Önceki günlerde basın birimince gönderilen haberde, FTSO Yöneticileri ve Meclis üyelerinin Babadağ’ı ziyaret ederek teleferik işletmesi hakkında bilgi aldıkları, teleferik işletmesinde her şeyin çok güzel olduğu yer aldı. 

 

 

Açıklamada yer alan bir bölüm şöyle; 


“BABADAĞ RESTORANLARI DÜNYANIN EN MUHTEŞEM GÜN BATIMI MANZARALARINA SAHNE OLUYOR


Teleferiğin güneş enerjisinden yararlanan aydınlatma sistemleri ile günün her saati Fethiye ilçe merkezi ve çevresinden görülebildiğini aktaran Başkan Osman Çıralı, “Babadağ Teleferik, Odamızın Fethiyemize kazandırdığı çok önemli bir değerdir. Sadece bölgemiz turizmine değil, ülkemizin turizmine ivme kazandıracak büyüklükte ve değerde bir proje Fethiye’ye kazandırıldı. Teleferiğimiz şuanda sorunsuz şekilde işliyor. Gezimiz sırasında restoranların doluluğu, fotoğraf çekme yarışına giren tatilci ve turistlerin mutluluğu bizleri de çok memnun etti. Şuanda Babadağ restoranları, dünyanın en muhteşem gün batımı manzaralarına sahne oluyor. Fethiye’yi ziyaret eden tüm tatilci ve turistlerimiz bu deneyimi, çektikleri fotoğraf ve videolarla dünyaya yayıyor. Gösterdikleri ilgiden dolayı Babadağ Teleferik çalışanlarına, ayrıca bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.”


HANİ PARAMIZI ÇALIYORLARDI


Açıklamayı okuyunca insanın aklına “Hani Fethiye’nin hakkını vermiyorlardı, hani Fethiye’nin hakkını savunuyordunuz. Hani aracı şirket kullanarak “parayı kılçıksız olarak” cebe indiriyorlardı?” soruları geliyor.


FTSO Yöneticileri ve Meclis üyelerinin Babadağ’ın işletmecilerine ne sorduğunu bilmiyoruz. Gönderilen haberde yer almamış. Başta güvenlik ve sağlamlık konusu olmak üzere her şeyin çok güzel olduğu yazıyordu. Seçim sürecinde kopartılan yaygaraları düşününce insanın aklına, “Babadağ’a kadar çıkmışsınız, hazır şirket yöneticilerini de bulmuşsunuz, keşke Oda Başkanının seçim sürecinde dile getirdiği, işletmecinin aracı şirket kullanarak cirodan para kaçırdığı yönündeki iddialarınızı da sorsaydınız. İddia ettiğiniz gibi gerçekten Fethiye’nin hakkını koruyup koruyamamanız konusundaki şüpheyi bitirmiş olurdunuz. 


Bu konularda açıklama yapmadığınıza, her şey çok güzel diye açıklama yaptığınıza göre, seçim sürecinde neden şirketi Oda’dan para kaçırmakla, rakiplerinizi de işbirliğiyle suçladınız? Eğer iddialarınız doğruysa, bu konuda ne yaptınız? Herhangi bir çalışmanız var mı?” İnsan, bu soruların cevabını ister istemez merak ediyor.

AdminAdmin