MUĞLA
Giriş Tarihi : 23-03-2023 15:09

İl Milli Eğitimden Okur, Gezer, Yazar Projesi

Okur Gezer Yazar Projesi kapsamında Muğla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 8 okulda eğitim gören öğrencilerin katılımlarıyla Akyaka’da bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitimden Okur, Gezer, Yazar Projesi

Turgutreis Anadolu Lisesi, Menteşe Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi, Muğla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi, Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Muğla Bahçeşehir Ortaokulu ve Şahidi Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerimiz proje kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Akyaka’da doğayla içiçe ‘Doğanın Dili’ konulu deneme yazma çalışması gerçekleştiren öğrencilerimiz daha sonra şiir dinletisine katıldılar. Programın sonunda ise öğrencilerimiz Akyaka’ya keşfe çıktılar. Akyaka’nın ormanlarında keyifli yürüyüş gerçekleştiren öğrencilerimiz yörenin ünlü Kadın Azmağı’nda ise tekne turu yaparak eşsiz su canlısına ev sahipliği yapan nehri inceleme fırsatı buldular.

Okullarımıza yeni katılan öğrencilerimizinde katılım sağladığı etkinliklerde öğrencilerimiz hem arkadaşları ile kaynaştılar hem de eğlenceli zaman geçirdiler.

AdminAdmin