FETHİYE
Giriş Tarihi : 22-11-2023 17:54   Güncelleme : 22-11-2023 18:00

Gümüş "Hizmetkârlığa Talibim "

Gümüş

Gümüş "Hizmetkarlığa Talibim"
Geçmiş dönem AK Parti Seydikemer ilçe başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunarak,"Ben Seydikemer’de doğup büyüdüm, burada ekmeğimi kazandım. Bu şehre hizmet ve vefa borcum var” şeklinde konuştu.
AK Parti Seydikemer geçmiş dönem İlçe başkanı Salih Gümüş, Parti binasında yaptığı açıklama ile Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.
AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen programa Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Büklü, AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Gümüş’e başarılar diledi. İlçe başkanlığı döneminde Seydikemer’e önemli hizmetlerin kazandırılmasına katkı sağladığını kaydeden Aday Adayı Gümüş, birlik beraberlik mesajları verdi. 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli yaptığı açıklamada, “Her bireyin olduğu gibi herkesin aday adayı olma isteği olabilir. Kim aday olursa biz arkasında dimdik duracağız. Kazanan Seydikemer ve AK belediyecilik olacaktır” dedi.
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü konuşmasında, “Belediye başkan aday adaylarımız Seydikemer'e bir şeyler katmak için bu yola çıkıyorlar. Pazar günü temayül yoklamamız var. Muğla'da demokrasinin tecelli etmesi, herkesin fikrini beyan etmesi açısından bu ön seçim büyük önem taşımaktadır. 31 Mart 2024 trihinde yerel seçimler var. Bunun yanında biz sadece Seydikemer değil, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni de almak için mücadele edeceğiz. Aynı zamanda biz Seydikemer'de, AK belediyecilik ile devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Gümüş, “Seydikemer’de gözle görülen Seydikemer Devlet Hastanesi, Hükümet Konağı, Belediye Hizmet Binası, Eşen Çayı ıslahı, yüksekokul ile başlayan Anadolu Lisesi’nin inşaatı; önümüzdeki günlerde başlayacak olan TOKİ konutları bunların hepsinde dönemin belediye başkanı şimdiki milletvekilimiz Sayın Yakup Otgöz ile beraber gerçekleştirdiğimiz başlıca hizmetler. Hizmet etmek amacıyla bu makama talip olduk. Biliyorsunuz 28. Dönem milletvekili aday adayı oldum ve çok çalıştım. Ben bu teşkilatın bir neferiyim. Aday olsam da olmasam da hangi arkadaş aday olursa, biz onun arkasında durup gerekeni yaparız. Ben Seydikemer’de doğup büyüdüm, burada ekmeğimi kazandım. Bu şehre hizmet ve vefa borcum var. Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında daima ileri diyorum, sevdamız Seydikemer” şeklinde ifadeler kullandı.

AdminAdmin