SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 12-08-2023 11:16

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ VE BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

SEYDİKEMER’DE MUHTARLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ VE BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısında, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 65 mahalle muhtarının talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Akdenizli, tek tek muhtarın taleplerini not alırken, sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

 

 

Seydikemer Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen Muhtarlar Toplantısına; AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, muhtarlar ve belediye birim müdürleri katıldı.

 

 

Toplantının açılış konuşmasını Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli yaptı. Başkan Akdenizli; “Vekilimiz yoğun programına rağmen bizlere zaman ayırdı. Sizlerin taleplerinizi dinlemek için buradayız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI: “ÖNDER BAŞKANIMIZLA HİZMETLER TAÇLANDI”

 

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven; “Bizim sesimizi duyup bizlere zaman ayıran Muğla Milletvekilimiz Sayın Yakup Otgöz’e, Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Bayram Önder Akdenizli’ye şahsım, yönetimim ve muhtarlarım adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın Ankara’dan ilçemize daha iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Yakup Başkanımız 9 yıl hizmet yaptıktan sonra Önder Başkanımızı başkan yaparak hizmetleri daha da taçlandırdı.” dedi.

 

 

BAŞKAN OTGÖZ; “SEYDİKEMER ADLİYESİ, 5 AY İÇİNDE KURULACAK”

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Muğla’dan gelen talepleri bir bir değerlendiriyoruz. Seydikemer ve Muğla için çalışıyoruz. Seydikemer’de adliye kurulacak. Talimat verildi, yazışmalar sürüyor. 3-5 ay içinde inşallah adliye kurulacak. Fethiye’ye gitmekten kurtulacağız ama Ağır Ceza için Fethiye’ye gideceğiz. Buranın en büyük sıkıntısı Söğüt-Seydikemer, Seydikemer-Kalkan yolu ve Karabel Tüneli. Bakanımızı, Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet ettik, inşallah gelecek. 2 ay çalıştık bu süre içerisinde 4 defa Bakanımıza gittik. Bu yolun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu yolun yapılması lazım, Bakanımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Gençlik Merkezi ile Futbol Sahasının düzenlenmesiyle ilgili Belediye Başkanımız projeleri gönderecek, inşallah yapacağız. 9 yıl boyunca uyum içinde çalıştık, inşallah uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Seydikemer bizim, başka gidecek yerimiz yok. Muğla’nın her ilçesinden gelen talepleri değerlendiriyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. İki Vekil olarak çalışacağız. 1-1 buçuk yıl sonra Muğla’ya Seydikemer’e daha güzel hizmetleri alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

 

 

Konuşmaların ardından tek tek söz alan Mahalle Muhtarları, Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye talep ve isteklerini ilettiler. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

AdminAdmin