MİLAS
Giriş Tarihi : 08-08-2023 16:15

Şehir Parkı’nda Müzik Dolu Akşamlar

Şehir Parkı’nda Müzik Dolu Akşamlar

Şehir Parkı’nda Müzik Dolu Akşamlar

Milas Belediyesi Gıda Şirketi tarafından işletilen Şehir Parkı’na kurulan mini sahne, amatör bir ruhla müzikle buluşan isimleri ağırlayacak.

 


Yaz akşamlarını renklendirmek için sosyal ve kültürel etkinliklerine aralıksız devam eden Milas Belediyesi, Şehir Parkı’na kurduğu mini sahneyle vatandaşları müzik dolu akşamlarda bir araya getirecek. 

 


Milas Şehir Parkı’nı dolduran vatandaşlar, Gitar ve Drama Eğitmeni Berkan Cengiz’in gitarının tellerinden yükselen şarkılara bir yandan eşlik ederken, bir yandan da alkış tutarak keyifli bir güzel bir akşam geçirdi.

 


Pazartesi-Salı-Perşembe Şehir Parkı’nda, Çarşamba, Cuma Esentepe’de…
Bundan sonraki süreçte de Şehir Parkı’nda bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Eğitmen Berkan Cengiz, “Pazartesi, Salı, Perşembe günü Şehir Parkı’nda, Çarşamba ve Cuma günü Esentepe’de samimi bir ortamda canlı müzik yapacağız. Amatör olarak müzikle uğraşan, müzik aleti çalan herkesi sahnemizde ağırlamak isteriz. Yaz akşamlarını hep birlikte renklendireceğiz.” dedi.

 


Düzenlenen etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirten vatandaşlar ise “Başlatılan bu sosyal etkinliğin, amatör ruh ile gitar çalanlar ile devam ettirilmesi temennimizdir. Hobi amaçlı müzik aleti çalabilen ancak sahne bulamayan isimler burada kendisini gösterebilir. Bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz.” diyerek Milas Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

AdminAdmin