MİLAS
Giriş Tarihi : 03-08-2023 13:22

Neymiş; Doğa, Yeşillik, Ağaçlar Kesilemezmiş...

Neymiş; Doğa, Yeşillik, Ağaçlar Kesilemezmiş...

Neymiş; Doğa, Yeşillik, Ağaçlar Kesilemezmiş...

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen bölgesinde bulunan, bazı provokatörlerin protestolarıyla Türkiye gündemine getirilen Akbelen ormanı için yaratılmaya çalışılan ‘çevre katliamı yapılıyor’ imajıyla adeta bir Gezi Parkı kalkışması haline getirilmeye çalışılan eylemlere CHP’li belediye başkanları adeta yarışarak boy gösteriyor.


Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da Akbelen Ormanlarında ki eylemlere katılarak boy gösterdi.

 


Akbelen için adalet diyerek elinde dövizlere eylemlere katılan Başkan Alim Karaca başkanlığını yaptığı Fethiye sokak, cadde ve plajlarındaki ağaç kesimlerine devam ediyor.

 


İddialara göre geçtiğimiz aylarda önce Fethiye Atatürk Caddesini süsleyen Günlük( Sığla) ağaçları kesilerek, önce odun yapılmış daha sonra kalan kısımları ise şehrin ücra köşelerinde bulunan bazı sitelere nakli yapıldığı paylaşımlarda bulunulmuştu.

 


Geçtiğimiz gün ise Çalış plajındaki yıllardır fotoğraflara konu olan hatıralarda yeralan güzelim palmiyeler sökülüp başka yerlere dikildi. Oysa ki Belediye yetkilileri bakımı en iyi şekilde yapılıyor demişti, işte son görüntüleri susuzluk ve bakımsızlıktan ölen ağaçları birde kesip imha edildi. Şayet yolu Çalış Plajına düşenler, eğri Köprüyü geçere geçmez sağlarında bulunan Palmiyelerin artık orada olmadığını görebilirler.

 


Şimdi soruyoruz; Sayın Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ağaçlara bir suyu bile çok görüp kurutanlar ve şehrin caddelerinde, sokaklarında ve bazı durak önlerinde bulunan ağaçları kıyıp kesenler, doğa katliamından ve doğa için adaletten bahsedebilirler mi? YORUM SİZİN...

 

 

AdminAdmin