SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2023 12:05   Güncelleme : 22-11-2023 12:40

Dayanışma Gecesi Cumartesi Günü’ne Ertelendi

Dayanışma Gecesi Cumartesi Günü’ne Ertelendi

Milas Ak Parti İlçe Başkanlığının Milas İlçe Stadında gerçekleştireceği 5000 kişilik dayanışma gecesi havanın yağışlı olması nedeniyle bir gün sonraya ertelendi.
Ak Parti Milas İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre dayanışma gecesi 25 Kasım Cumartesi Günü saat 18:00 de Milas Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilecek.
Yeni yönetim kurulu üyelerinin de tanıtılacağı geceye ise AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, İl Başkanı Gültekin Akça, Cumhur İttifakının mevcut Belediye Başkanları İlçe yöneticileri ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarının katılacağı belirtildi.
AK Parti Milas ilçe Başkanı Emin Çelik yaptığı açıklamada; ‘’24 Kasım Cuma akşamı düzenlediğimiz birlik beraberlik üzerine düzenlediğimiz Milas İlçe Stadında gerçekleşecek yemek organizasyonumuzu, hava muhalefeti sebebiyle bir gün sonraya yani 25 Kasım Cumartesi saat 18:00’da Milas Kapalı pazar yerinde gerçekleştirme kararı aldık. Tüm Milas sakinlerinin ve vatandaşlarımızın katılımıyla büyük bir coşkuyla organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Bu coşkulu birlikteliğimize ortak olmak isteyen partili partisiz tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.’’ ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin