MUĞLA
Giriş Tarihi : 26-07-2023 15:48

Fethiye ve Seydikemer’in Şampiyonları Belli Oldu

Fethiye ve Seydikemer’in Şampiyonları Belli Oldu

Fethiye ve Seydikemer’in Şampiyonları Belli Oldu

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin  vergi rekortmenleri belirlendi. Fethiye’nin 2022 Kurumlar vergisi ile gelir vergisi rekortmenleri belirlendi. Listede Fethiye de Anadolu Göcek Marina kazanırken 2.liği Fethiye Doğan Tur. Emlak İnşaat A.Ş, 3.lüğü Kıvrak Motor Oto LTD.ŞTİ, 4.lüğü Domaniç Turizm LTD.ŞTİ, 5.liği ise Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi bulunurken, Seydikemer ilçesinde ise, rekortmen Öz Türkmersan Mermercilik İnşaat TAAH. TURZ. TİC. İHR. Olurken 2. liği Selina Fısh  aldı. 3.lüğü ise Akdenizli Akaryakıt AŞ.İNŞ. VE TİC AŞ. aldı.

Fethiye’de geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ilk sıraları paylaşan rekortmenler devletimize önemli katma değer sağladılar.
Fethiye’nin 2022 kurumlar vergisi ile gelir vergisi şampiyonları belirlendi. 2022 kurumlar vergisi rekortmenleri ile gelir vergisi rekortmenleri arasına girmeyi başaran firmalar devletimize önemli katma değer sağlamaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Fethiye’de 2022 kurumlar vergisi şampiyonluğunu Anadolu Göcek Marina kazanırken 2.liği Fethiye Doğan Tur. Emlak İnşaat A.Ş, 3.lüğü Kıvrak Motor Oto LTD.ŞTİ, 4.lüğü Domaniç Turizm LTD.ŞTİ, 5.liği ise Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kazandı. 

GELİR VERGİSİNDE ŞAMPİYON RAMAZAN MENDOS 

Fethiye’nin gelir vergisi şampiyonları da belirlendi. Yıllardır gelir vergisinde ilk sıralarda yer alan Fethiye’nin çalışkan ve yatırımcı esnaflarından Ramazan Mendos bu yıl vergi şampiyonluğunda ilk sırada yer aldı. 2.sırada Umut Günay yer alırken 3.sırada ise Münire Hilal Yungucu Uğur yer aldı. 4. Sırada Derya Sanyel, 5.sırada turizmci Zeynep Günsenin Günel ve 6.sıradada turizmci Ceyhan Okar sıralamada yer aldılar.

Edinilen bilgilere göre 2022 gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından plaketle ödüllendirilmesi bekleniyor.

Seydikemer İlçesinin vergi şampiyonları belli oldu. Seydikemer’de 2022 yılı kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine devletimize katma değer sağlayarak ilk sıralara yerleştiler. Seydikemer İlçesinde 2022 kurumlar vergisi rekortmeni Öz Türkmersan Mermercilik İnşaat TAAH. TURZ. TİC. İHR. Olurken 2. Liği Selina Fısh su ürünleri ticaret limited şirketi aldı. 3.lüğü ise Akdenizli Akaryakıt AŞ.İNŞ. VE TİC AŞ. Aldı. Geçtiğimiz yıllarda da Seydikemer’de ilk sıralarda yer alan bu firmalar 2022 yılı kurumlar vergisi vergi rekortmenliğinde ilk 3 sırayı paylaştılar. Seydikemer’de Hamza Akay ve Kader Debik 2022 gelir vergisi sıralamasında ilk sıraları alan isimler oldular.

AdminAdmin