BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 30-12-2023 18:40

CHP Büyükşehir Aday Adayı Tokat: “2024 Muğla’nın yılı olacak”

CHP Büyükşehir Aday Adayı Tokat: “2024 Muğla’nın yılı olacak”

 

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, Muğla’nın dört bir yanındaki fırsat eşitliğini sağlamak için aday olduğunu belirterek, “Çiftçisinden turizmcisine, sanayicisinden eğitimcisine tüm vatandaşlarımızın yüzü gülecek. 2024 Muğla’nın ve Muğlalı’nın yılı olacak. Tüm hemşehrilerimin, Muğla için Aşkla yaşayan Muğla sevdalılarının yeni yılını kutluyorum.” dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, yeni yılın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak 2024 yılının Muğla’da değişim rüzgarlarının eseceği bir yıl olacağına dikkat çekti. 2023 yılı geride kalırken Tokat, “Çok zor bir yıl geçirdik. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek deprem felaketi başta olmak üzere ülkemizi doğrudan olumsuz etkileyen bazı süreçler yaşadık. Her şeye rağmen 2024 yılından beklentimiz büyük. İçerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreci ve yarattığı sorunları, birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. 2024 yılı Muğla’nın ve Muğlalı’nın yılı olacak. Tüm hemşehrilerimin, Muğla için Aşkla yaşayan Muğla sevdalılarının yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.

 

“ÇIKARCILARA FIRSAT VERMEDİK”

3 dönemdir Milas Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğini hatırlatan Muhammet Tokat, “Görev sürecimiz içerisinde Milas’ı ortak akıl ile yönettik. Kurumlar arası işbirliğine yoğun önem verdik. Buna rağmen her yıl farklı konularda iftiralara, sistematik saldırılarla karşılaştık. Yılmadık. Milas halkı ne istiyorsa ona tamam dedik. Ödüllere doymadık. Milas’ı çağdaş ve sosyal belediyecilikle buluşturduk. Milas’taki hizmetlerimizin övgüsünü Fethiye’de yurttaşımızdan dinledik. Ödülün en büyüğünü yurttaşımızın yüzündeki gülümsemeyle aldık.” ifadelerini kullandı.

 

“MUĞLA HAZIR”

1 hedef için değil, 13+1 hedef için çalışıp, ter dökeceğimiz, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağımızı yeniden gururla dalgalandıracağımız güzel günler yakın.” diyen Muhammet Tokat, “Çamlıyurt’tan Kumluova’ya, Gümüşlük’ten Doğanlar’a kadar Muğla’da yaşayan 1 milyonun üzerinde yurttaşımız hazır. 450 bin kadınımız, 145 bin yaşlımız hazır… Türkiye’nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğlalı turizmci hazır. Muğlalı çiftçilerimiz, işçilerimiz, emekçilerimiz hazır… Muğlamızın 573 mahallesi hazır… Güçlü bir Muğla için, 13 ilçesiyle bütünleşen bir Muğla için, daha mutlu, daha kalkınmış bir Muğla için, herkesle barışık bir yönetim anlayışıyla hareket eden bir Muğla için, kadın, erkek, genç, yaşlı, vatandaş odaklı bir Muğla için Aşkla çalışacağız. Turizmden hak ettiği payı alan bir Muğla için, yeni yaşam, yeni eğitim alanlarıyla gençlere dokunan üniversite kenti Muğla için, spor ve sporcunun yanında olan Muğla için, sanat ve kültürle harmanlanmış bir Muğla için, tarım ve hayvancılığın teşvik edildiği, üreticinin yüzünün güldüğü bir Muğla için Aşkla çalışacağız.” dedi.

AdminAdmin