CUMHURBAŞKANI
Giriş Tarihi : 11-02-2024 21:12

Erdoğan, Fatma Sevim Baltacı’nın cenazesine katıldı

Erdoğan, Fatma Sevim Baltacı’nın cenazesine katıldı

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı’nın cenaze namazına katıldı.

 

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ile çok sayıda kişi katıldı. Cenazede Erdoğan, Fatma Sevim Baltacı’nın eşi Muharrem Baltacı’ya başsağlığı dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze namazında yaptığı konuşmada, “Allah’tan geldik Allah’a döneceğiz. Fatma Sevim kardeşimiz yol ve dava arkadaşımız bir kaza ile ebediyete uğurlanacak. 40 yaşında bir genç evladımızdı. Hele hele bir dava yol arkadaşı olarak haberi aldığımızda adeta vurulmuşa döndük. Dava ve yol arkadaşlarının böyle birbirleri ile umulmadık anda bu tür imtihanlara tabi olmaları kolay değil. Biz biliyoruz ki ölüm hayat bizim için birer imtihan. Burada böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz. Bütün yol arkadaşlarına sabrı cemil diliyorum. Haklarınızı helal ediniz” dedi.

AdminAdmin