EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-07-2023 10:37

LGS Birincilerine Destek

LGS Birincilerine Destek

LGS Birincilerine Destek

Ülkeye ve insanlığa katkı sağlayacak başarılı gençlere de destek olmayı misyon edinen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, LGS’de tam puan alan öğrencilerimizi maddi desteğiyle onurlandırdı.

Liseye Geçiş Sınavı (LGS)den tam puan alan Demir ve Ecrin’e Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi büyük destek oldu. Sunduğu sağlık hizmetinin yanı sıra spora, eğitime, esnaflarımıza ve bölgemize tüm katkılarından dolayı adından sıkça bahsettiren Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi LGS birincileri de unutmadı. 

“Eğitimlerine Büyük Destek”

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, 500 tam puan alarak Fethiye’mizin gururu Ecrin Koyuncu ve Demir Can Gürsoy’a eğitimlerine destek olabilmek için 50'şer bin TL’sı takdim etti.

Öğrencilerimizin başarılarının kendileri gururlandırdıklarını ifade eden Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal, “LGS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan bu öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Başarı her zaman ekip işidir. Başta öğrencilerimiz olmak üzere bu başarıya katkı sağlayan tüm öğretmenlerimizi, çocuklarımızı en iyi şekilde sınava hazırlayan velilerimizi huzurunuzda tebrik ediyorum. Öğrencilerimize de başarılarının devamını diliyorum. “ dedi. 

Konuşmasını sürdüren Günal, “Bizler sizlerden aldığımız desteklerle Esnaf Hastanesi olarak bölgemizin her alanına elimizden geldiği kadar destek olduk ve tüm gayretle bundan sonraki süreçlerde olamaya çalışacağız. Kazancımızı yerel esnafımıza, spora, eğitime, kültüre, istihdama sağladığımız yatırımlarla bölgemizle paylaşmaya devam edeceğiz. “dedi. 

Öğrencilerden Ecrin Koyuncu, İstanbul Erkek Lisesi’ne gitmek istediğini ve üniversitede de Uzay Bilimlerine yönelmeyi düşündüğünü söyledi. 

Demir Can Gürsoy ise İstanbul Galatasaray Lisesi’ne gitmek istediğini ve üniversitede de Biyoloji Genetik Mühendisliği düşündüğünü belirtti.

AdminAdmin