SİYASET
Giriş Tarihi : 27-11-2023 10:59

AK PARTİ''DE TEYAMÜL HEYECANI YAŞANDI

AK PARTİ''DE TEYAMÜL HEYECANI YAŞANDI

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinde büyük bir kriter olan temayül yoklaması yapıldı. Muğla’da Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklaması yoğun bir katılımla gerçekleşti. 

AK Parti, yerel seçime hazırlık için belirlediği takvim ve yol haritasına göre çalışmalarına devam ediyor.

Parti bu kapsamda, 9 Kasım'da başlayan ve tamamlanan belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru sürecinin ardından 81 ilde temayül yoklaması yaptı.

Aday belirlemedeki önemli kriterlerden biri olarak görülen yoklama çalışmalarına yoğunlaşan parti, öncelikle sürecin sağlıklı yürütülmesi için temayül komisyonları oluşturdu.

81 ilde yapılan temayül yoklaması Muğla’da Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Sonuçlar dijital ortamda Ankara’ya gönderilecek.

Gazetemize konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, “Partimiz Genel Merkezince tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan temayül yoklamasını Muğla olarak da yaptık. Görevli arkadaşlarımız hem ilçe belediye başkanlıkları hem de büyükşehir adaylıkları için oy kullandı. Katılım oldukça yüksek bir temayül yoklaması oldu. Katılımdan son derece memnun kaldık. Muğla için, ülkemiz için hayırlısı olsun. Sonuçları direk elektronik ortamdan Ankara’ya göndereceğiz. Temayül aday belirlemede bir kriterimiz ama tek kriterimiz de değil. Muğla için hayırlısı olsun” diye konuştu.

Kovancı, “Partimiz, Adeta Bir Bayram Yaşıyor”

Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti temayül yoklaması devam ediyor. Programa katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Turan Kovancı, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da AK Parti temayül yoklaması devam ediyor. Programda açıklama yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Turan Kovancı, “Partimiz adeta bir bayram yaşıyor” dedi.

Açıklamasına devam eden Kovancı, “Muğla ve tüm Türkiye’de bütün illerde temayül yoklaması var. Aslında partimiz adeta bir bayram yaşıyor. İlçe de herkes kendi ilçesine büyük şehirde de oradaki insanlar oylarını o yönde kullanacaklar. Bayram havasında geçen çok güzel bir ortam var. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Teşkilatımız ciddi bir karar vermesi gerekiyor. O karar doğrultusunda belirlenen isim adaylık için çok önemli. Herkese başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kökten, Temayülü Değerlendirdi

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti’de 22 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından aday adayı ve mevcut belediye başkanları için sandık başına gitti. Temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten ise çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kökten, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün buraya temayül yoklaması sebebiyle geldik ve tüm aday adayı arkadaşlarımız burada. Özellikle Fethiye’miz için hayırlısı kim olacaksa ben ona başarılar diliyorum. Demokratik bir seçim var ve akşamüzeri belli olacak. Fethiye’miz için hayırlı olmasını diliyorum”

Karagöz “Fethiye'yi Kazanacağız”

AK Parti temayül yoklaması Muğla’da devam ederken programa katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Özay Karagöz, çeşitli açıklamalarda bulundu.

AK Parti temayül yoklaması Muğla’da devam ederken programa katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Özay Karagöz, çeşitli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Muğla İl Başkanlığında temayül yoklaması devam ediyor. Programda açıklama yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Özay Karagöz, heyecanlı olduğunu belirterek açıklamada bulundu.

Karagöz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Muğla’da temayül yoklamasına katıldım. Seçimlerin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bana olan desteklerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur ve kazanacağımız durumlar ortaya çıkar. Burada bir demokrasi şöleni var. Ortam çok keyifli. Herkesle beraber olma çok güzel. Herkes heyecanlı. Bu seçim için herkes çok çalışacak gibi duruyor. 31 Mart seçimlerinde Fethiye’yi inşallah alırız.

Başkan Akdenizli “Hak Eden Kazansın”

Muğla'da belediye başkan adaylarını belirlemek için düzenlenen temayül yoklaması devam ediyor. Programda konuşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “İnşallah hak eden kazanır” dedi.

Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci sona eren AK Parti’de temayül yoklaması devam ediyor. Programa sabah saatlerinde Yaka ve Bağlıağaç mahallelerinde yaşanan sel felaketinden dolayı geciktiğini belirten Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Sel felaketini yerinde incelediğini belirten diyen Akdenizli, “Kongre merkezimize yeni geldik. Sabah, Yaka ve Bağlıağaç mahallesinde yaşanan sel felaketini yerinde inceledik. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti. Yaraları en kısa sürede saracağız. Filistin’de yaşanan zulümde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Önümüzde ki süreçte de hizmet etmek istiyorum”

Temayül yoklaması hakkında konuşan Akdenizli, “Bugün ki temayül yoklaması ise şölen tadında geçiyor. AK Parti köklü bir parti. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah hak eden kazanır. 7 aydır Seydikemer’e hizmet ediyorum. Önümüzde ki süreçte de hizmet etmek istiyorum” dedi.

Kaynak “Hizmetkarlığa Talibim”

AK Parti’de sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından, aday adayı ve mevcut belediye başkanları için sandık başına gidildi. Temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Ramazan Kaynak ise çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Seydikemer için elimizden geleni yapacağız”

Kaynak, yaptığı açıklamada, “Temayül sebebiyle biraz heyecan var tabii ki. Seydikemer’i ileriki dönemde daha iyi yönetmek için aday adayıyız. Seydikemer’e layık olan bir kardeşimiz inşallah bu seçimi kazanır biz de hep beraber birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seydikemer’de yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Vatandaşlarımızın çok beklentisi var. Eski siyasetçi olsak da heyecanımız ilk günkü gibi. Hep beraber Seydikemer’imiz için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Gümüş “Teşkilatlarda Heyecan Var”

AK Parti’de 22 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Salih Gümüş, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gümüş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle temayülün Seydikemer’imize, Muğla’mıza tüm Türkiye’mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Seydikemer kurucu meclis üyesiyim daha sonra Allah nasip etti ilçe başkanı oldum. 9 sene ilçe başkanlığı yaptım. Seydikemer’in mevcut sorunlarını iyi biliyorum. Şuan Seydikemer’imizde yapılan eserlerde mevcut milletvekilimizin emeği var. Eksik olan parçaları önce aday sonra seçilirsek Seydikemer için hizmet etmek için bu yola çıktık. Tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Teşkilatlarda bir heyecan var. O heyecan burada hissediliyor. Hem Seydikemer’i ve Fethiye’yi almak istiyoruz ki en büyük hedefimiz Muğla’yı almak. Muğla, hizmet bekliyor.” 

Gökse “Göreve Talibim”

AK Parti temayül yoklaması Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda devam ediyor. Programa katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Göksu, kendini tanıtarak çeşitli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Muğla İl Başkanlığında temayül yoklaması devam ediyor. Programda açıklama yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Göksu, kendini tanıtarak açıklamada bulundu.

Göksu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Fethiye Belediye Başkanı aday adayıyım. Enerji sistemleri mühendisiyim. Şuan 4. üniversitemi okuyorum. Aynı zamanda sanayiciyim. Elektrik ve şarj üzerine çalışan bir firmamız var. 2009’dan beri de davanın içindeyim. Senede 100 bin km yol yapan bir kardeşinizim. Bugün Muğla Atatürk Stadyumu’ndayım. Burada demokrasi bayramı yaşanıyor. 6 bin aday yarışmakta. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Salon çok kalabalık. AK Parti’nin kurulduğu bu güne kadar çizgisini bozmaması olumlu sonuçlar ortaya çıkarmıştır. Türkiye 100 yılı ise hepimize heyecan veriyor. Hedeflerimizi gerçekleştirmek adına Fethiye Belediye Başkanı aday adayı oldum. Hayırlı olmasını diliyorum. Salonda ciddi bir heyecan var. Vatandaşlar umutlu. Fethiye Belediyesi’ni halkımız takdir ederse çok çalışıp AK belediyecilikle tanıştıracağız”

AdminAdmin