MİLAS
Giriş Tarihi : 02-05-2023 15:31   Güncelleme : 02-05-2023 17:33

Kadem Mete: ‘’Milas’a İpucu Veriyorum’’

AK Parti Milletvekili adayı Kadem Mete, Muğla'nın Milas ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kadem Mete: ‘’Milas’a İpucu Veriyorum’’

Milas ziyaretlerinde Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti ilçe başkanı Emin Çelik ve partililer de Mete'ye eşlik etti.

Mete, Milas çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri ile projelerini anlattı. İşçi Bayramı olan 1 Mayıs'ı kutlayarak, AK Parti olarak her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduklarına değindi.

Kadem Mete Cumhuriyet Caddesinde mikrofonlarımıza yaptığı değerlendirmede: ‘’ Milas’ta Cumhuriyet Caddesi esnaflarımızı dolaştık. Bugün yanımızda Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir ve Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz var. Biliyorsunuz kendi ilçelerinde çok güzel hizmetler yapmışlardır. Buradan Milas’a da ipucu veriyoruz. Yani Milas'a, Kavaklıdere veya Yatağan’da olduğu gibi nasıl güzel hizmetleri getirebiliriz diye onlarla beraber geziyoruz. Yanımızda ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız beraber oldukça güzel ambians var. Vatandaşımızın yoğun ilgisi ve desteği var. Çok memnunuz çalışmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz: ‘’ Milas’tayız Kadem vekilimize seçim çalışmalarına eşlik etmek için buradayız. Vatandaşlarımıza görüşüyoruz. Güzel bir teveccüh var. Bundan memnun oluyoruz. Milas’ta Yatağan Belediyesi’nin hizmetlerinin bilinmesini ve takdir edilmesi beni gururlandırdı. İnşallah Yatağan’da yapılan güzellikler ülkemizde yapılan güzellikler Milas’a örnek olur diyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir: ‘’ AK Parti Milletvekili adayımız Kadem Mete’ye destek olmak amacıyla Yatağan belediye başkanımızla birlikte Milas’tayız. Bugün çarşıda, sokaklarda vatandaşlarımızdan, esnafımızdan aldığımız pozitif enerjiyle, yoğun ilgiyle 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye Yüzyılı heyecanı Muğla’nın diğer ilçelerinde olduğu gibi Milas’ta da yaşanacak. Kavakdere’de tabii AK Parti'nin oy oranı çok yüksek olduğu bir yer oradaki enerjiyi Milas’ta da almak beni heyecanlandırdı. Esnafımızın sıcak yaklaşımı karşılaması için teşekkür ediyorum. 14 Mayıs'ta Muğla'da bir kabuğunun yıkılacağını en az üç milletvekili ile Muğla’yı temsil etme hakkı kazanacağımıza inanıyorum ve arkasından da inşallah 2024 yılında Muğla Büyükşehir Belediye başkanlığı seçiminde de söyledikleri gibi söyleyelim bahar daha güzel gelecek inşallah.’’ dedi.

Daha sonra Mete, Kafaca, Dibekderesi, Köşk ve Ketendere mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde, halkın talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Mete, çözüm önerileri ve projelerini anlattı.

AdminAdmin