FETHİYE
Giriş Tarihi : 20-07-2023 10:34

Fethiye’de Çeşmelerden Su Akmıyor

Fethiye’de Çeşmelerden Su Akmıyor

Fethiye’de Çeşmelerden Su Akmıyor

Dünyaca ünlü tatil cenneti Fethiye’de son günlerde art arda  yaşanan elektrik ve su kesintisi, vatandaşları çileden çıkarmaya devam ediyor.Susuz kalan ve karanlığa gömülen vatandaşlar isyan etti. Elektrikle birlikte su kesintisi de yaşanan Fethiye’de  vatandaşlar marketlere akın etti. Oluşan yoğun talep nedeniyle marketlerdeki sular tükendi. Elektriği ve suyu kesilen vatandaşlar sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken, konuyla alakalı yetkili merciler ise sessizliğini sürdürüyor.

Fethiye’de  turizm sezonunda nüfusun çoğalması sebebiyle artan klima kullanımı enerji hatlarında kısa devrelere neden oldu. Kent genelinde sık sık yaşanan kesintiler yüzünden su kesintisi de baş gösterdi. Susuz kalan vatandaşlar, marketlere akın etti. Oluşan talep nedeniyle marketlerdeki su tükendi. Elektrik ve su sıkıntısı çeken vatandaşlar çileden çıktı. Yetkililerin yaşanan arızalar nedeniyle cevap vermediği gözlemlenirken, aşırı sıcaklar hem hayatı hem de elektrik kullanımını olumsuz etkiledi.

Özellikle vatandaşların akşam saatlerinde iş dönüşünde suların kesik olması tepkilerin daha fazla artmasına neden olurken, “Artık yeter. Bu işe birileri dur desin. Fethiye’nin sıcağında gündüz çalışıyor ve dolayısıyla terliyoruz. Akşam eve geldiğimizde duş alıp temizleneceğimiz bir damla su akmıyor çeşmelerden. İçeceğimiz suyu marketlerden almaya başladık. Yetkililer kafalarını kaldırsınlar ve bu konuya bir çözüm bulsunlar” gibi ifadelerde bulundular.

AdminAdmin