GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2023 09:46

Fethiye'nin Kirli Evlerine “Özyer Grup” El Attı

Fethiye'nin Kirli Evlerine “Özyer Grup” El Attı

Kumarhaneler kralı' olarak bilinen Ömer Lütfü Topal tarafından Fethiye'de 1990'da yapımına başlanan ancak bir türlü bitirilemeyen ve tinercilerin mekanı haline gelen 'Venedik evleri'ne Fethiye'nin ünlü iş adamı Hasan Özyer ve kardeşleri el attı.Adeta Fethiye'nin arka mahallesi olarak nitelendirilen ve her türlü kirli işin yaşanmakta olduğu iddia edilen Özyer ve kardeşleri tarafından bir bölümü satın alınan araziye "Residence" yapılması bekleniyor. 

Fethiye'nin Foça Mahallesi 1033 Sokak'taki bir arsa 1990 yılında 'Kumarhaneler Kralı' olarak tanınan Ömer Lütfü Topal tarafından satın alındı. Çalış Plajına oldukça yakın noktadaki arsaya 'Venedik Evleri' projesi ismiyle kooperatif şeklinde inşaata başlandı ve evler satıldı. Ancak evler bir türlü bitirilmedi ve sahipleri tarafından da inşaatları tamamlanamadı.

33 yıllardır metruk halde kalan 50'ye yakın dairenin bulunduğu hayalet site, adeta tinercilerin ve evsizlerin mekanı haline geldi. Polis tarafından kontrol altında tutulan metruk binaların bulunduğu arsa Fethiye'nin ünlü iş insanı Hasan Özyer ve kardeşleri tarafından bir bölümü satın alındı, bir bölümü de kat karşılığı anlaşması ile alındı.

AdminAdmin