GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-11-2023 16:01

MUHAMMET KÖKTEN’DEN DTO’YA ZİYARET

MUHAMMET KÖKTEN’DEN DTO’YA ZİYARET

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette denizcilerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladığı günden bu yana çalışmalarını sürdüren Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Kalabalık destekçi grubuyla ziyarete gelen Kökten, başkan Tugay’la denizcilerin sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Geçmişten bu yana birlik beraberlik içinde çalıştıklarını dile getiren Kökten, aday gösterilip seçildiği takdirde 1 Nisan itibariyle çalışmaya başlayacaklarını ifade etti.

“Ortak Kararlarla Deniz Üzerindeki Sorunları Çözeceğiz”

Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Sizlerle defalarca toplantı yaptık. Sektörün sorunlarını biliyoruz. Bu görev bize verilirse hep beraber 1 Nisan’da düğmeye basacağız. Ortak kararlar ile deniz üzerindeki sorunları çözeceğiz. Bu sektörde müşteri portföyü çok yüksek. Hep beraber el ile vererek çalışmalar yapacağız” dedi.

“Bölgemizde Turizmin Yüzde 25’ini Deniz Turizmi Oluşturuyor”

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren İlkay Tugay, “Denizcilik sektörü olarak bu sürecin dışarıdan bir parçasıyız. Turizmin başkenti Antalya, deniz turizminin başkenti ise Muğla’dır. Bölgemizde turizmin yüzde 25’ini deniz turizmi oluşturuyor. Sizinle uzun süre çalıştık ve birbirimizi tanıyoruz. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Herkes için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin