SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 04-10-2023 12:19   Güncelleme : 04-10-2023 12:26

BAŞKAN AKDENİZLİ, SEYDİKEMERSPOR ANTRENMANINI İZLEDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, SEYDİKEMERSPOR ANTRENMANINI İZLEDİ

 

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Esenköy Futbol Sahasında idman yapan teknik ekibe ve oyunculara baklava ikramında bulundu.

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Osman Yüksel yönetiminde hız kesmeden sürdürüyor.

Esenköy Futbol Sahasında antrenman yapan Teknik Heyet ve futbolcuları ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı Bayram Önder Akdenizli, futbolcularla kısa bir süre sohbet edip, baklava ikramına bulundu. Başkan Akdenizli’ye Seydikemerspor As Başkanı Futbol Şube Sorumlusu Harun Karamanlı da eşlik etti.

Seydikemerspor oyuncularına motivasyon konuşması yapan Başkan Akdenizli, her zaman futbolcuların yanında olduğunu dile getirdi. Başkan Akdenizli; “Sezonumuz şimdiden hayırlı olsun. Hepinize sağlıklı, sakatsızlık bir yıl diliyorum. İnşallah sonu şampiyonluk olur. Hem Belediye Başkanı olarak hem kulüp başkanı olarak yanınızdayım. Her türlü sorununuzda, herhangi bir sıkıntıda birlikteyiz, omuz omuzayız” dedi.

Başkan Akdenizli daha sonra teknik ekibe ve oyunculara baklava ikramında bulundu.

AdminAdmin