FETHİYE
Giriş Tarihi : 30-01-2023 19:28   Güncelleme : 30-01-2023 19:42

Kaymakam Kahraman'dan Serap Ülkü Medya A.Ş’ye ziyaret...

Kaymakam Karaman; "Hem ilçemizde hem de Muğla ilinde yaşayan vatandaşlarımıza doğru haberi ulaştırma ve yaşanan olaylarla ilgili bilgilendirme anlamında burada güzel bir ekip çalışması içerisinde faaliyetler yürütüldüğünü gözlemledik. Dilinize emeğinize sağlık" dedi.

Kaymakam Kahraman'dan Serap Ülkü Medya A.Ş’ye  ziyaret...

 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman Serap Ülkü Medya A.Ş  ve Mtürk Tv stüdyolarını ziyaret etti.

Kaymakam Karaman’ı Serap Ülkü Medya A.Ş  ve Mtürk Tv Yönetimi Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir karşıladı.

TV Stüdyosunu  gezen Karaman'a eşlik eden Ülkü, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mtürk Haber Merkezini de ziyaret eden Kaymakam Karaman, tüm çalışanlarla sohbet etme imkanı buldu.

Mtürk Tv kameralarına konuşan Karaman, göreve başladıkları altıncı haftada ziyaretlerinin devam ettiğini söyledi.

"EMEĞİNİZE SAĞLIK"

Serap Ülkü Hanım'ın nezdinde hem Medya A.Ş  hem de Mtürk TV stüdyosuna  bir ziyaret gerçekleştirdiklerini anlatan Karaman, şunları kaydetti:

"Buradaki ekip arkadaşlarımızdan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Açıkçası hem ilçemizde hem de Muğla ilinde yaşayan vatandaşlarımıza doğru haberi ve yaşanan olaylarla ilgili bilgilendirme anlamında burada güzel bir ekip çalışması içerisinde faaliyetler yürütüldüğünü gözlemledik. Serap Hanım’ın  şahsında Muğla Türk ailesine başarılar diliyorum. İlçemizde böyle güzide bir yayın kuruluşunun hem yazılı basın olarak burada faaliyet göstermesinden dolayı ve Fethiye ilçemizide merkez olarak seçmelerinden dolayı da kendilerini tebrik ediyorum. Biz de ilçe kaymakamlığı olarak inşallah görevimiz süresince, sizler aracılığıyla hem vatandaşlarımıza burada yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi vermeye, sizlerin kanalıyla ulaşmaya çalışacağız. Dilinize, emeğinize sağlık diyorum.’’

Serap Ülkü Medya Aş ve Mtürk Tv Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"KOLAYLIKLAR VE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Özdemir, ''Sayın Fethiye Kaymakamımızın bizi ziyaret ederek ve nazik hoşsohbetinden dolayı çok teşekkür ederiz. Kaymakamımızın Fethiye için büyük bir kazanç olacağı inancındayız. Tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.’’ dedi. 

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AdminAdmin